Zobacz pełną wersję : Podstawka do SB600
Zagubiłem z zestawu SB600 podstawkę która jest wykorzystywana przy bezprzewodowym sterowaniu. Na stronie Nikona nazywa się to adapter AS-19.
Proszę o pomoc gdzie mogę to dokupić!!! Nigdzie nie mogę znaleźć!!!
w Polsce chyba ciężko będzie znaleźć tę podstawkę, teraz popatrzyłem się to są jakieś na ebay.com , i jest też oryginalna nikona na biccamera.com (i tutaj mógłbym pomóc ale to napisz na priv )
to ja bym się podłączył do tematu bo problem mam podobnej natury z tą różnicą że interesowała by mnie podstawka do lampy SB-26, za cholerę nie mogę tego znaleźć, widziałem jakieś niby uniwersalne na alledrogo ale nie mam pojęcia czy to się nada, może ktoś z forumowiczów ma cos takiego i już nie potrzebuje i mógłby odsprzedać/oddać/powiedzieć gdzie nabyć
pozdrawiam
Wesol, AS-19 pasuje do wszystkich lamp ;)
no to wcale mnie to nie pocieszyło...
zatem będę szukać dalej, może jakiś zaiennik się trafi :)
pozdrawiam
Też szukam tej stopki i znalazłem, ale w Londynie. Spróbuj nas stronie http://www.jacobsdigital.co.uk/index.php?target=products&product_id=129065
Sklep Foto-Net w Trójmieście ma w ofercie podstawkę do lamp Sigmy - nie ma zdjęcia, ale jeśli lampa mocowana jest przez stopkę, podstawka powinna pasować do każdej lampy, także Nikona. Może warto sprawdzić u nich?
Witam,
znalazlem na www.milso.com.pl. Kupilem i czekam na przesylke.
Niestety mieli tylko jeden, ale moze moga cos sciagnac.
pozdrawiam
Ale z milso to oryginalna nikon? Za ile to cudeńko?
W opisie bylo Nikon AS-19. Zdjecia nie bylo, wiec dowiem sie jak dostane.
Cena: 51 pln z dostawa.
Witam Zamówiłem taką podstwkę NIKONA w Fotokokerze. w Poniedziałek w czwartek miałem odbiór... bez kosztów przesyłki odbiór na miejscu polecam. Nie pamietam jaki był koszt kupiłem ja w Listopadzie.
Wydaje mi się ze ok 35,- ale nie jestem pewien... Można zadzwonić i zapytać.
Dotarla. Oryginalna.
Pozdrawiam.