Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] Fotografia wiejska
Nie wiedziałem gdzie dać, więc zdecydowałem się na Ludzie - fotografia uliczna, reportaż. Ale bardziej pasuje na fotografię wiejską :D. Zdjęcie zrobione w Zakopanem na Gubałówce.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://digart.img.digart.pl/data/img/69/11/download/1417431.jpg)
mi sie podoba!
aha: troche krzywe... ;P (ucze sie :)
ogladajac to zdjecie wydaje mi sie, ze robiles je siedzac ukryty gdzies na drzewie, to pewnie ta winieta tak dziala na moja wyobraznie
:D
Krzywe bo droga krzywa. Zdjęcie fantastyczne. Jak na nie patrzę, to przypominają mi się harcerskie obozy, kiedy to czatowaliśmy na takie "stopy"
Zdjęcie ma klimat i czuje się kurz sierpnioego pola.
Edit.
Ostatnio dałeś dużo fajnych fot, tymbardziej szacun i gwiazdki.
Zdjęcie superowe. Mnie też się kojarzy z wakacjami u babci i bezstresowymi czasami młodości...
Ehhh...
Meffisto
25-03-2008, 16:45
fajnie że człeczek prowadzący traktor przechyla się jak reszta fotografii ;) podoba mi się..
ciekawy klimat i dobry kadr: dobry +
Ambrosious
29-03-2008, 21:41
Całkowity bałagan nadmiaru; jakaś manipulacja kontrastem? mnóstwo - w grucie rzeczy - równoważnych elementów. Mimo to uwaga waha się między jasnym łanem a reflektorem. Dopiero nieco później trafić można człowieczka ale wysoce nijakiego: mogło by go tam nie być - a zdjęcie niewiele by się zmnieniło. Dość specyficzny układ zdjęcia. Podział na połówki biegnący pionowo środkiem i dodatkowo ciemny słupek tuż przy prawym boku...
Wydaje mi się, że kolorowy (?) oryginał - jeśli istnieje byłby pozbawiony lub łagodził większość mankamentów.
Masz coś takiego?
Masz coś takiego?
Mam, wrzucę później. Dopiero wróciłem z pracy i nie mam już sił, ale kolor pokażę :)
Ezuark Kemot
03-04-2008, 23:31
bardzo udana:)
Czekam na oryginał, bo na razie nie jest dobrze, mieszanie nie wyszło za dobrze.
b. fajne ... jestem na tak
Totalna masakra PS'owa. Nie do zaakceptowania dla mnie. Zero naturalnego zycia.