Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Kolejna sesja z Ania
Artur Jonik
24-03-2008, 00:57
Tym razem prezentuje jeszcze cieplutkie zdjecie mojej malzonki z dzisiejszej sesji.
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Witek "Wisz"
24-03-2008, 01:04
Oj... a dlaczegóż taka smutna???
Artur Jonik
24-03-2008, 01:15
Oj... a dlaczegóż taka smutna???
Smutna? Moze bardziej powazna
Witek "Wisz"
24-03-2008, 01:20
No... w sumie tak. Ładne światełko.
Artur Jonik
24-03-2008, 01:30
Ładne światełko.
A dziekuje. Najlepsze jest to, ze zapomnialem o blendzie z prawej strony. Po zrzuceniu zdjec na komputer moje oczy nagle zrobily sie wielkie, poniewaz zapomnialem tez wlaczyc formatu RAW. I zostalem z jpgmi
Artur Jonik
24-03-2008, 02:09
Dodam jeszcze jedno
http://img525.imageshack.us/img525/6092/2ipoljg8.jpg
Artur Jonik
24-03-2008, 03:12
Wiem. Cien na szyji paskudny jest. Jak juz wczesniej nadmienilem, bylem tak podjarany, ze udalo mi sie uniknac odblaskow skory bez stosowania "plastikowego" pudru i zapomnialem o blendzie. Nie chce sie tlumaczyc bo uwazam, ze zdjecie powinno byc dopracowane w kazdym calu. Do tego tez daze, ale zawsze cholera cos wyjdzie.
autograf
24-03-2008, 13:14
Za bardzo przyciales z dolu ;)
Dwojka fajniejsza,
a bez cienie bylaby bardzo fajna!
aadamuss
24-03-2008, 15:43
Hej. Wyrzuć daleko te kolczyki, tylko przeszkdzają w odbiorze. Jeden taki drugi inny to już masochizm :) Pozdrawiam Adam
Artur Jonik
24-03-2008, 19:11
Hej. Wyrzuć daleko te kolczyki, tylko przeszkdzają w odbiorze. Jeden taki drugi inny to już masochizm :) Pozdrawiam Adam
Ja widze takie same kolczyki
barracuda
24-03-2008, 19:31
Artur, a jakiego oświetlenia używasz? Pytam, bo ja jak na razie korzystam z parasolek dyfuzyjnych, a zastanawiam się nad użyciem złotych, bo wydaje mi się, że będzie ładniejsze światło. Chociaż może się mylę...
Artur Jonik
24-03-2008, 19:41
Artur, a jakiego oświetlenia używasz? Pytam, bo ja jak na razie korzystam z parasolek dyfuzyjnych, a zastanawiam się nad użyciem złotych, bo wydaje mi się, że będzie ładniejsze światło. Chociaż może się mylę...
Ja nie uzywam ani zlotych ani srebrnych bo daja zbyt ostre swiatlo jak dla mnie.
Uzywam parasolki odbijajacej bialej, parasolki dyfuzyjnej, softboksu oktagonalnego 55cm z wewnetrznym dyfuzorem i malego softboksu photoflexa bez dyfuzora w srodku. Jeszcze minie troche czasu za nim bede mogl o kazdym modyfikatorze sie wypowiadac. Narazie sie ucze, obserwuje i zapamietuje. Moge w zasadzie na dzien dzisiejszy powiedziec, ze bardzo jestem zadowolony z tej okty.
Pozdrawiam
Witek "Wisz"
24-03-2008, 19:56
A dziekuje. Najlepsze jest to, ze zapomnialem o blendzie z prawej strony. Po zrzuceniu zdjec na komputer moje oczy nagle zrobily sie wielkie, poniewaz zapomnialem tez wlaczyc formatu RAW. I zostalem z jpgmi
He he he, a mysłałem, że to tylko mnie sie takie rzeczy przytrafiają:mrgreen: Dawno temu, jeszcze za czasów analogowej minolty zrobiłem całą sesję bez filmu w aparacie:mrgreen:
Dwójka zacniejsza, jedynka też nic sobie
Powiem szczerze, że nie widzę tak naprawdę nic specjalnego w tych zdjęciach.
Trochę za ciasne kadry...
Przykro mi, ale takie są moje odczucia...
Witek "Wisz"
24-03-2008, 21:54
Powiem szczerze, że nie widzę tak naprawdę nic specjalnego w tych zdjęciach.
Trochę za ciasne kadry...
Przykro mi, ale takie są moje odczucia...
:shock:za ciasne??:shock:
aadamuss
24-03-2008, 22:59
Sorry :) Kolczyk się przekręcił. Niestety i tak uważam, że kolczyki szpecą ciekawą twarz modelki. Pozdrawiam Adam
hmmm wg mnie twoją żonka jest mega fajna i ma świetna nietypową urode i śłiczne oczy :) bardzo mi się podoba ;) tyle że ma układ oczu z zewnętrznymi kącikami do dołu i w momencie gdy kadrujesz z dołu i ona jeszcze do tego patrzy w dół oczy mocno nikną :( a tak nie powinno być :) a za to na jedynce brakuje mi lekkiego wytrzeszczu :D sorki za słownictwo :) staraj się mówić modelce kiedy pstrykasz i wtedy leciutko niech rozszerzy oczy , ale żeby też nie przegiąc w druga strone :) ale sie nagadałem :D
o cieniach nie pisze bo to juz wiesz ;)
barracuda
25-03-2008, 16:14
Pozwolę sobie zauważyć, że bardzo ładny portret żony jest na naszej klasie:)