Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Ambient - [Nemeth]
Witam
Słuchanie takiej muzyki sprzyja medytacjom.
;)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img370.imageshack.us/img370/4328/dsc4648vk0.jpg)
pozdr.
O cholera jasna ,ale czad !!!
Swietne zdjecie podoba mi sie i to bardzo.
Brawo.
Pozdro........
:-)
david555
17-03-2008, 19:24
Sorry, ale horyzont wygląda jak obrysowany.;)
Sorry, ale horyzont wygląda jak obrysowany.;)
Sorry, ale to Mierzeja Helska. Pudło. ;)
Grzegorka
17-03-2008, 19:29
Piękne
david555
17-03-2008, 19:30
Sorry, ale to Mierzeja Helska. Pudło. ;)
A to jest rozgrzeszony,:D ALE niebo takie mało wyraziste (żeby nie było za pięknie;)).
cyrusvirus
17-03-2008, 19:32
Pięknie naprawdę!
A to jest rozgrzeszony,:D ALE niebo takie mało wyraziste (żeby nie było za pięknie;)).
Kombinowałem z niebem ale ostatecznie uznałem, że taka miękka utrzymana w brązach tonacja bardziej mi odpowiada z "lekkim" niebem. "Wyraziste" niebo wprowadzało zbyt duży niepokój. A nie to było celem ;)
No co tu gadać ..... rewelacja!!!
david555
17-03-2008, 19:38
Kombinowałem z niebem ale ostatecznie uznałem, że taka miękka utrzymana w brązach tonacja bardziej mi odpowiada z "lekkim" niebem. "Wyraziste" niebo wprowadzało zbyt duży niepokój. A nie to było celem ;)
Tak szczerze mówiąc nie lubię zbyt takiej "długonaświetleniowej" maziugi, zamiast wody, ale
owszem jak już wszystko wyjaśniłeś to zdjęcie się jawi lepszym.
A chandrę mam ostatnio.
bardzo fajny pomysł - rzekłbym rewelka :)
chyba mi się wydaje ale troszkę jakby leciało w prawo...
Darek Jankowiak
17-03-2008, 20:22
Świetne !! Przeraża mnie ten horyzont, skupia całą uwagę oglądajacego, a nie jakby się zdawało pierwszy plan.
Marek-frotka
17-03-2008, 20:48
Bardzo ładne - uspokajający klimacik. Kolor i kadr ekstra.
Podoba się.
Niebo dalbym nieco bardziej intensywne (jeszcze przed granica wprowadzania niepokoju).
Bardzo dobre zdjęcie. ten horyzont uwypukla wszystkie plany - pięknie dzieli i rządzi. Super, gratulacje.
Pozdrawiam,
AMI
Dziękuję za oceny i za uwagi.
Super! Podoba się bardzo.
:-D
hedgehog
18-03-2008, 00:26
Słucham sobie właśnie Third And The Mortal "Tears lied in Earth". Pasuje. Dobre. :)
Wiesz co chcesz pokazać i świetnie Ci to wychodzi.
Kolejne bdb w Twoim nemethowym stylu:)
Jest pięknie, aksamitnie i spokojnie. W czerwcu służbowo będę we Władku przez tydzień, to nie omieszkam poplenerzyć :)
cos chyba jakis stateczek niedokladnie usuniety, albo na morzu tsunami po lewej idzie ;)
a poza tym - spokojne. i niesamowicie mile dla oka.
Nie chcę za bardzo wlewać ale nie mam wyjścia - b.fajne jak reszta "z morza"
pozdr
Tak mnie naszło - fotka przypomina mi prace mojego kolegi, tylko on pojechał w grafikę, ale nastroje podobne: http://www.michalkarcz.com/
Tak mnie naszło - fotka przypomina mi prace mojego kolegi, tylko on pojechał w grafikę, ale nastroje podobne: http://www.michalkarcz.com/
Znam, widziałem. Świetne prace.
Bardzo ładne zdjęcie. Takie kojące.
Znam, widziałem. Świetne prace.
Widzisz, a Ty wiele podobnych klimatów osiągasz samą techniką fotograficzną, więc tym bardziej rispekt :) Swoją drogą Michał jest przykładem jak to ze sprzedawcy na HiFi w Media Markt można dojść do znanego na świecie (foto)grafika. Ale zawzięty jest niesamowicie, na jedną z fotek czatował z tyłkiem w zimnym górskim potoku przez 1,5 godziny :D No i chorobliwy perfekcjonista - nerwica natręctw. A wracając do tematu, mnie się większość jeśli nie wszystkie fotki łodkowo-zatokowo-helskie podobają, bo są dobre i mam sentyment do tych stron - w końcu jeżdżę tam na wakacje od 12 lat (w tym roku robię przerwę na ogrzanie się), ale i tak tam zajrzę choćby na chwilę :)
nic dodac nic ujac poprostu perfekcyjne ujecie! napatrzec sie nie moge, w Twoich zdjeciach jest taki spokoj ze nie mozna oderwac oczu od nich! *****
Piotr_ek
19-03-2008, 23:30
Maciek jak mogłeś nie zrobić tego w HDR ? normalnie to wykroczenie... myślę, że znalazł by się na to odpowiedni paragraf :) powinni Cię za to ukarać :)
a teraz na serio :)
To jedna z twoich lepszych prac... brak mi słów, ćwiczę pomału dri i widzę, że efekty są o wiele lepsze niż z HDR...
Nie mogę doczekać się wyjazdu nad morze :)
pzdr
P.
Naprawde fajniutkie. Podoba mi sie.
Jak dla mnie to niebo mało dramatyczne
Poza tym nie mam uwag :mrgreen:
Fajnie uspokokaja patrzenie na takie zdjęcie :)
pozdrawiam
sliczny obrazek. spokojny.
(...)
Nie mogę doczekać się wyjazdu nad morze :)
pzdr
P.
Zabierz ze sobą Grzegorke! :) Zrobimy plenerek EIKONA na Pomorzu :)
Raz jeszcze dziękuję wszystkim za opinie.
jak zwykle swietna praca. nie pozostaje nic innego jak dac *****
bardzo dobra praca taka spokojna
Grzegorka
22-03-2008, 22:52
Zabierz ze sobą Grzegorke! :) Zrobimy plenerek EIKONA na Pomorzu :)
Spróbowałby nie zabrać! A swoją drogą Grzegorka sama też się wybierze :D
autograf
23-03-2008, 10:58
Wszystkie co dobre juz zostalo powiedziane!
Dla mnie tez BAJER!
ilustracja do muzyki Eno :) świetne!
misiobudrysio
24-03-2008, 06:25
Twoje zdjecia sa swietne
spokojne mozna sie na nie gapic godzinami