Zobacz pełną wersję : Firmowy serwis Manfrotto w Polsce?
Witam.
Czy jest gdzieś w Polsce firmowy serwis Manfrotto?.
Jeżeli tak, to proszę o namiar?.
(niestety mój statyw uległ kolejnemu upadkowi:(
, złamała się blaszka zwalniająca blokadę wymiennej płytki w głowicy 329RC4)
Pozdrawiam
Witam.
Czy jest gdzieś w Polsce firmowy serwis Manfrotto?...
http://www.foto7.com.pl
Weź kontakt ze strony i pisz najlepiej do Pana Andrzeja Krupy.
spoko tam zrobisz
ja naprawialem ostatnio zlamana noge
ale od razu:
jesli twoj statyw jest produkowany to od reki
jesli nie to nastaw sie na czekanie - ja czekalem 2,5 miesiaca
olo
Dzięki.
Pana Andrzeja poznałem kiedyś na targach (ale o serwisie nie rozmawialiśmy)
Ale czekałeś strasznie długo :???:
ale stary statyw
cos za cos
mam go juz prawie 20 lat i jest jak kumpel od piwa:-)
Muszę pochwalić serwis Manfrotto w Polsce i Pana Andrzeja Krupe.
Fachowa pomoc i przyjazne podejście do użytkownika i osoby
zgłaszającej usterkę zaowocowało szybką naprawą i bardzo dobrą
oceną serwisu z mojej strony !:-)
Ja też muszę pochwalić pana Krupę, naprawił moją głowicę za darmo i odesłał na własny koszt, mimo, że nie była ona ani na gwarancji ani nawet nie była zakupiona w Foto7. Czapki z głów.
Ja również, za resztą Kolegów będę wychwalał pana Andrzeja Krupę. Bardzo miły i życzliwy człowiek z klasą a w tych czasach ciężko o takie osoby. Fakt w moim przypadku chodziło tylko o 2 śrubki do 055. Podał cenę i spytał ile sztuk. Następnie wysłał mi wysłał na swój koszt. Cena śrubek 0 zł.
Skoro wszyscy chwalą pana Krupę, to ja się dokładam! Wyjątkowa klasa człowieka i absolutna kompetencja. A przy tym życzliwość i całkowite odwrócenie bufonady i hucpy, której tak wiele dookoła. Pan Krupa przywraca wiarę w solidność firm - zupełnie, jak przed wojną! (Nie, nie, aż tak stary nie jestem.... Znam to z opowiadań...:-))
Odkopię wątek żeby pochwalić pana Andrzeja w serwis Manfrotto.
Zrobił mi się niewielki luz w jednej z osi głowicy 410 junior. Naprawdę malutki i zupełnie niegroźny. Nie chciałem jednak żeby z czasem się powiększał więc napisałem do pana Andrzeja maila. Zapytałem czy może wystarczy dokręcić jakąś śrubkę i czy mogę to zrobić sam w domu. Bardzo szybko otrzymałem odpowiedź, że lepiej odesłać głowicę do nich. Czas naprawy jeden, koszty 0 zł. Tak też zrobiłem. Po jakimś czasie dostałem telefon z pytaniem czy pod podanym adresem jest ktoś do południa w domu, bo głowica zostanie wysłana kurierem. Rzecz niespotykana w dzisiejszych czasach!
Podsumowując, głowica została wyregulowana, luz zlikwidowany. Wszystko to bez kosztów w bardzo miłej atmosferze.
Dla takiego serwisu na prawdę warto wydać trochę więcej na sprzęt Manfrotto!
Daj proszę adres do serwisu
Daj proszę adres do serwisu
Poważnie prosisz?
Na poprzedniej stronie jest wszytko napisane.
Sory, tylko rzuciłem okiem na ostatnią wypowiedź i od razu napisałem.