Zobacz pełną wersję : tarmac adventure7
Co o tym plecaku myslicie, moze ktos takowy posiada i mial by chec podzielic sie swoimi doswiadczeniem w uzytkowaniu.
http://www.cyfrowe.pl/aparaty/tamrac-adventure-7.html
Wchodzi D80 z zapiętym Nikkorem 18-70 + tulipanek. Mieszczę tam przy okazji 70-300 VR, databank, dodatkowe akumulatory. W górny przedział wchodzi cienka kurtka, mapa. Boczne kieszenie (siatkowe) mieszczą mały termos czy piersiówkę :-). Całość dobrze leży na plecach, po zapięciu pasków w talii można śmiało śmigać np.po górach.
Ogólnie : ładny wygląd, niewielki acz pakowny, nieprzemakalny (śnieg, mżawka). Warto mieć.
Wlasnie mi tez sie rozchodzi zeby do niego d80 zapakowac :)
Może nie za duży, ale bardzo wygodny i poręczny plecak, jest dość wąski i dzięki temu łatwo można się z nim wszędzie przeciskać (jak zajdzie taka potrzeba). Mam go około roku (w kolorze czerwono-czarnym) jestem zadowolony i polecam.
pzdr
juz zamowilem czarno-zielony:)
diZaster
14-03-2008, 10:45
mam taki, lubie go bo jest jak zwykly plecak, ma kilka drazniacych wad, ale odkryjesz je sam ;)
transporter
14-03-2008, 11:28
Mi wystarcza na lustrzankę z obiektywem (D80 + Tamron 17-50/2.8), dwa dodatkowe obiektywy: 50 i 70-300 oraz lampę błyskową, dodatkowo karty, akumulatory, kable, ładowarka, do tego w górnej komorze da się upchnąć kurtka przeciwdeszczowa. Po kupieniu szerokiego kąta zabrakło mi na niego miejsca. Możliwości konfiguracyjne plecaczka są dość ograniczone. Brakuje mi też kieszeni na laptopa.
Ogólnie plecak nie jest zły, ale żałuję, że nie wybrałem Adventure 9.