Zobacz pełną wersję : [ Glamour/Beauty ] Paulina 2
Madziulek
13-03-2008, 17:35
//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
i ostatnie Pauliny i ostatnie na forum moje zdjęcia..
Zapraszam :)
2.
swietne portrety, paulina swietnie wyszla, pani fotograf pokazala klase :)
na 1 wolalbym mniejszy balagan we wlosach
czemu ostatnie?
i światło i WB i kadr , aż miło pooglądać... za to wielkie BRAWO!
Coś mi jednak nie pasuje u modelki na pierwszej fotce, układ ust rorprasza spokoność twarzy. Mam wrażenie nadmiernego "nabzdyczenia" miny ... ale to, to już chyba czepiactwo :)
i ostatnie Pauliny i ostatnie na forum moje zdjęcia..
[/IMG]
obie fotki b. ładne... Czemu ostatnie?? :( lubię oglądac Twoje prace, więc mam nadzieję że jednak nie zrezygnujesz z ich pokazywania tutaj :)
Madziulek
13-03-2008, 21:35
swietne portrety, paulina swietnie wyszla, pani fotograf pokazala klase :)
na 1 wolalbym mniejszy balagan we wlosach
czemu ostatnie?
z włosami miałyśmy mały problem, ponieważ wymyśliłyśmy sobie z wizażystką fryzurę ale na koniec mi się już nie podobała :-P
potem trudno już było ułożyć :)
obie fotki b. ładne... Czemu ostatnie?? :( lubię oglądac Twoje prace, więc mam nadzieję że jednak nie zrezygnujesz z ich pokazywania tutaj :)
kiedyś na forum było całkiem przyjemnie...
w moim odczuciu wiele się zmieniło szczególnie w galeriach zaczynając od komentarzy itd.czy np.
obgadywanie użytkowników na chacie i komentowanie tam ich zdjęć ..a raczej nabijanie się z użytkowników i zdjęć ..cóż jednym słowem dziecinada szkoda że poziom forum tak spada.Mam nadzieję, że kiedyś się to zmieni ;-)
dziękuje za komentarze
ps.pozdrawiam odwiedzających :)
dominik77
13-03-2008, 21:36
Naprawdę piękne. Pierwsze bardziej drapieżne, drugie naturalne. Doskonale widać na tych zdjęciach jak niewielkią zmianą detali i kadrowania zmienia obraz.
Sebastiann
13-03-2008, 21:42
Oba zdjęcie świetne. Czyste. Szkoda, że słyszeć taka Twoją deklarację. Mam nadzieję, że będę miał okazję zobaczyć zdjęcia Twojego autorstwa. Pozdrawiam
A mi się fryzura na pierwszym podoba.
david555
13-03-2008, 22:01
Choć światło na drugim wydaje się odrobinę za jasne, to bardzo przyjemne w odbiorze obydwa.
Również konstatuję ze smutkiem, że to dzisiejsze FORUM, to już nie to co zawdy i pakuję już swoje manele.
Proces wycofywanie potrwa jeszcze jakiś, nie za długi czas, ale kierunek został już określony.
Pozdrawiam serdecznie. David
Madziulek pewnie po moim ostatnim komentarzu tak zadecydowałaś :( nie bądź taka i pokazuj dalej fotki :) a pierdołami się nie przejmuj tak jak ja to robie ;)
Bardzo ładne zdjęcia! Czekam z niecierpliwością na kolejne Twoje prace!
Pozdrawiam :)
Przepiękne portrety. A już pierwszy to sam miód :)
REWELACYJNE wg mnie. Pozdrawiam :wink:
1. jest super, te wlosy nadaja uroku.
Bardzo piękne portrety, a jedynka rewelacyjna. BRAVO !!!
Ps. Gdzie będziesz wystawiała swoje portrety ???
Madziulek
14-03-2008, 11:30
dziękuje wszystkim za bardzo miłe słowa :)
coś tu jeszcze kiedyś wstawię..no dobra...:-P na lato mam takie małe fotograficzne plany ;-)
ale muszę, że tak powiem trochę "odpocząć " ;-)
Pozdrawiam :)
Damianus
14-03-2008, 11:37
Piękne światło i modelka na jedynce , dwójka ma nieco gorsze światło . Jedyneczka miodek Pozdrawiam i nie zniechęcaj się :)
arachiusz
20-03-2008, 09:45
i podłącze się do zachwytów pod nr. 1
Zdjęcia bardzo dobre. A co do forum, to rzeczywiście warto po prostu czasem odpocząć, nabrać dystansu - jak do różnych innych rzeczy w życiu. Wraca się przyjemnie, a potem znów odpocząć i tak w kółko. Niektórzy próbowali już forum opuścić i nie udało się - bo nie jest łatwo, ale sztuka moim zdaniem jest w tym, by w zalewie uwag, które Ci nie pasują lub Cię denerwują, wyłapać te, które coś wnoszą, pomagają. Początkujący mają tu łatwiejsze życie, bo wiedzą, że się uczą, a jak już osiągniesz jakiś poziom, to praktycznie tylko po to coś wystawiasz, by usłyszec czasem bardzo ostrą krytykę i ewentualnie trochę słów zachwytu. Ale te z czasem powszednieją, a krytyka nadal boli, stąd potrzeba ucieczki. Odpocznij, a zobaczysz jak fajnie będzie tu znowu zajrzeć za np. miesiąc-dwa-cztery. Nie ma pośpiechu. Miłego urlopu!
Marek Urbanowski
20-03-2008, 18:51
Świetne zdjęcia:) widzę ,ze Paulinie powoli włoski odrastają:)