Zobacz pełną wersję : N80-200 + sb800 na pokazy mody ?
lysy_zdw
13-03-2008, 15:31
Witam
Pytanie jak w temacie. Czy SB 800 daje rade z Nikorem 80-200 + nd70s bez problemu ? probowal ktos moze takiego połączenia na pokazach mody ? Jakies podpowiedzi na temat ustawien ? Z góry dzieki za podpowiedz
pozdrawiam
hmm zastanawiają mnie takie posty...
a dlaczego ma nie działać??? masz coś uszkodzone??
jeśli chodzi o ustawienia to trza będzie ustawić iso, czas otwarcia migawki no i pewnie przysłonę....
skąd mamy wiedzieć ile tak będzie światła?? :)
ręce opadają, przynajmniej mi
napisz chociaż kolego gdzie to będzie może ktoś tam już pstrykał to coś podpowie
pozdr
MIMIKM
adamturek
13-03-2008, 16:29
hmm zastanawiają mnie takie posty...
a dlaczego ma nie działać??? masz coś uszkodzone??
jeśli chodzi o ustawienia to trza będzie ustawić iso, czas otwarcia migawki no i pewnie przysłonę....
skąd mamy wiedzieć ile tak będzie światła?? :)
ręce opadają, przynajmniej mi
napisz chociaż kolego gdzie to będzie może ktoś tam już pstrykał to coś podpowie
pozdr
MIMIKM
W sumie masz rację, troszke dziwne pytanko :). Ja używam lampy i 70-200 i wszystko gra. Musisz sam metodą prób i błędów ustawić wszystko optymalnie. Ja ostatnio robiłem zdjęcia w salach mulitkina to normalnie masakra była, ale różne kąty nachylenia lampy i jakoś powychodziło co nie co :)
lysy_zdw
13-03-2008, 17:59
sorki, moze pytanie jest dosc dziwne, po prostu chcialem zapytac jak spisuje sie sabinka z tele dlatego ze do tej pory uzywalem jej ze szkielkami nie wiekszymi niz 100 mm. dzieki za odpowiedz. pozdrawiam