Zobacz pełną wersję : [ Glamour/Beauty ] 2 twarze Anny
legionize
10-03-2008, 22:36
Takie wcześniejsze:
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2008/03/2_faces_of_ann_by_legionize-1.jpg
źródło (http://fc02.deviantart.com/fs27/f/2008/070/f/8/2_faces_of_ann_by_legionize.jpg)
david555
10-03-2008, 22:41
Ty to umiesz zachęcić ...... :D
cyrusvirus
10-03-2008, 23:42
Zdecydowanie :)
Vodafone
11-03-2008, 00:13
Bardzo fajne :)
pomarudze.. sinosc na policzkach razi .. szczegolnie na prawym zdjeciu
swiatelko i "zlepka" bardzo ok
Jakiś czas temu pamiętam uwielbiałem Twoje portrety. Były technicznie znakomite oraz bardzo naturalne. Nagle ostatnio zaczynasz iść w kierunku jakiegoś zwichrowanego glamouru. Wiesz co robisz, pewnie jest to starannie zaplanowane, ale mi osobiście się to nie podoba. Szkoda że Ciebie widzę nagle po tamtej stronie... :)
Ale to tylko moje własne zdanie, nie przejmuj się... :)
Ale śliczne, wspaniałe. BRAWO...
Modelka jakaś taka znajoma ;)
Dobra robota legionize.
Jakość fot bardzo dobra.
A to parcie w stronę glamour jakieś takie pospolite w naszej grupie.
Sebastiann
11-03-2008, 04:59
Trafione:)
legionize
11-03-2008, 09:44
Jakiś czas temu pamiętam uwielbiałem Twoje portrety. Były technicznie znakomite oraz bardzo naturalne. Nagle ostatnio zaczynasz iść w kierunku jakiegoś zwichrowanego glamouru. Wiesz co robisz, pewnie jest to starannie zaplanowane, ale mi osobiście się to nie podoba. Szkoda że Ciebie widzę nagle po tamtej stronie... :)
Ale to tylko moje własne zdanie, nie przejmuj się... :)
To nie to, że zmieniłem strony:) A przy okazji moze bedzie kiedys szansa na wspolna sesje portretowa
motylanoga
11-03-2008, 10:40
pomarudze.. sinosc na policzkach razi .. szczegolnie na prawym zdjeciu
Jak krowie na miedzy poproszę: siność? No może ciut pod oczami, ale policzki? Ja tam widzę tylko tak sobie nałożony róż... ;-)
Czy te odklejone rzęsy były zamierzone, czy przypadek? ;)
Bardzo podoba mi się kolorystyka.