Zobacz pełną wersję : [ Portret ] +++Andrea+++
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Lucky_Luck
09-03-2008, 22:17
Głupio mi pytać, ale powiedz coś więcej.
JAk dla mnie zdjęcie bardzo, ale to bardzo udane!
zdjecie wykonane dzisiaj:) słoneczko trochę bylo wiec sesje plenerowa;)
Lucky_Luck
09-03-2008, 22:23
Złudzenie optyczne było w zaplanowane? :)
Witek "Wisz"
09-03-2008, 22:31
Dwa zastrzeżenia: zbyt plastikowa skóra modelki i szkoda niewidocznych dłoni. Poza tym bardzo OK.
heartbeats
09-03-2008, 23:31
A dla mnie kadr jakiś taki..
No i tak dziwnie wygięta ta pani - hmmm. żeby kobieta się tak wyginała w naturalny sposób to bym nie powiedziała.
Sprane kolory - bardzo na tak.
a co ps ja tak powyginałem?:)wolne zarty to doświadczona modelka i zna swoje cialo i umie pozowac
Witek "Wisz"
10-03-2008, 00:25
a co ps ja tak powyginałem?:)wolne zarty to doświadczona modelka i zna swoje cialo i umie pozowac
Modelka na pewno umie pozować. Jest tylko taka kwestia, że na zdjęciu "uda się" uchwycić niekorzystną pozę. Może na Twoim rzeczywiście trochę mocno wygięta, ale ja na ten przykład nie mam nic przeciwko krągłym kobiecym biodrom:twisted::mrgreen:
diZaster
10-03-2008, 00:26
a ona ma raczki :?:
bo wyglada jakby ich nie miala i jest to dosc niefajne jak dla mnie.
heartbeats
10-03-2008, 10:20
Nie twierdze, że niedoświadczona, ale stwierdzam, że mało naturalna poza.
Tyle.
cyrusvirus
10-03-2008, 10:23
Super kolory. Podoba mi się całość :)
andrzej_laskowski
10-03-2008, 10:52
Mnie sie podoba. Dłoni może i brakuje , ale mi to nie przeszkadza. Tonacja tez fajna, delikatna i kadr z góry miły dla oka.
Tylko jak mogłeś nie zauważyć worka ze śmieciami koło głowy modelki?
Troche też za bardzo pokręciłeś suwaczkami i zamiast włosów mamy plamę czarną na głowie, ale to drobiazg, pewnie tylko dla mnie widoczny.
wszystko niby fajnie ale kurcze - o co chodzi z tymi rękami??