Zobacz pełną wersję : [ Portret ] P. portret
cyrusvirus
08-03-2008, 16:11
Witam!
Jako, że zdrówko nawaliło, a tym samym wolny czas się zrobił, nie pozostało mi nic innego jak zaplołdować taki oto portret :)
Zapraszam i pozdrawiam :)
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
jacek.gold
08-03-2008, 16:14
ładne :)
a nawet bardzo ładne. Za ostre :-D jak dla mnie.
mojej żonie się nie podoba, a mi tak :)
david555
08-03-2008, 16:25
Pomijając "patrzenie w dziurę", niepotrzebną lekką sepię i nie najlepszy kadr, to całkiem nieźle.
Kadrowałbym odrobinę wyżej, podcinając przydługą na tym zdjęciu szyję.
No i jeszcze słowo "zaplołdować", żeby jeszcze "z uploadować", to jeszcze możnaby taki twór
jakoś przełknąć, pośród innych "bulgotków waniennych" i "zwisów męskich", a tak to dość dziwnie. :D
cyrusvirus
08-03-2008, 17:21
Dziękuję - miło bardzo :)
No i jeszcze słowo "zaplołdować", żeby jeszcze "z uploadować", to jeszcze możnaby taki twór jakoś przełknąć, pośród innych "bulgotków waniennych" i "zwisów męskich", a tak to dość dziwnie. :D
Heh, widzisz chciałem być taki cool ale nie wyszło ;)
Witek "Wisz"
08-03-2008, 20:37
Niezłe. Dałbym troszkę blura na skórę . Jeśli kadr kwadratowy, to przesunąłbym w górę, żeby oczy nie były tak blisko krawędzi. Jeśli niekoniecznie kwadratowy, to dołożyłbym trochę góry. Szyja niekoniecznie za długa. Ogólnie zdjęcie się podoba.
Pozdrawiam
A ja powiem po prostu, że bardzo przyjemny portret i nic bym w nim nie zmieniał.
bardzo się podoba :)
acz kadr trochę w górę...
zonka powinna byc zadowolna ze zdjecia ladnie oswietlone oczy usmiechniete ladnie:)
cyrusvirus
10-03-2008, 01:18
hehe jeszcze nie żonka, ale dzięki ;)
DonMaliniacco
10-03-2008, 23:21
Świetna robota Piotr. Bardzo mi się podoba! Chcialbym mieć tak wdzięczną osóbke do molestowania na codzień ;) Pozdrawiam
cyrusvirus
10-03-2008, 23:35
hehe dzięki stary ;)
kwiatusek
11-03-2008, 07:42
świetne, do pełni doskonałości brakuje mi tylko zmiany kąta oświetlenia, bo teraz nos rzuca dzwiny cień i tuż nad ustami tak jakoś to troszkę psuje całokształt. Ale to tylko mały szczegół.
Na mój gust za bardzo widzę skórę. Bym ją nieznacznie splastikował blurem.
bardzo ładny i przyjemny portrecik, widać że się Modelce podobał.
Czuła się swobodnie i o to przecież chodzi :) bo jak nie to zdjecia do kosza mogą iść w przypadku tych szywnych
Masz za duzo swiatla na tej twarzy. Wychodzi jak maska, plasko dla mnie. Ciasno strasznie, ja akurat tak ciasno nie lubie, nie ma dziewczyna czym oddychac... Srednio.
cyrusvirus
11-03-2008, 12:15
Z ilością światła to może faktycznie dużo, ale mi sie podoba :) ale i tak popracuję nad tym. A co do blura to i tak blurowałem tylko nie chciałem przesadzić - chciałem zachować fakturę skóry.
Dziękuję za uwagi.