Zobacz pełną wersję : [ Pozostałe ] W oknie
kronos28
05-03-2008, 18:14
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://imageshack.us)
i jak :)
Piotr_ek
05-03-2008, 18:19
Tylko krzywo
e tam już od razu krzywo...
kronos jestem z Ciebie dumny... :) dla mnie super :) kolorki nieziemskie :) dobrze wypatrzone i w ogóle wszystko na TAK :)
pzdr
P.
david555
05-03-2008, 18:20
Ano, chyba Bonifacy na oknie, czy jakoś tak.;)
Ładna klarowna fotka, gdzie znalazłeś taki domek?
kronos28
05-03-2008, 18:29
Ładnie.
Tylko krzywo :)
twoje bagienko tez było krzywawe więc jest po równo ;) :mrgreen:
kronos jestem z Ciebie dumny... :) dla mnie super :) kolorki nieziemskie :) dobrze wypatrzone i w ogóle wszystko na TAK :)
a dziękować, dziękować :) - to nie ja wypatrzyłem to mój pies na kota się gapił i to zwróciło moją uwagę :D
Ładna klarowna fotka, gdzie znalazłeś taki domek?
a takich u mnie sporo w okolicy - fabrykę domów z bali mam w sąsiedztwie
Megazordon
06-03-2008, 12:55
Ładnie.
Tylko krzywo :)
Na dole jest prosto, to fakt, ale górze mam wrażenie, że coś chyli ku prawej. Mimo to, zdjęcie mi się podoba głównie z powodu kolorystyki.
Czuję sympatię do tego zdjęcia, a to z powodu czarnego kota w oknie - ale myślę, że lekkie obcięcie od góry i dołu (są tam puste ściany) wyszłoby na dobre.
Ale ogólnie pogodnie, czysto i schludnie.
Dobre.
twoje bagienko tez było krzywawe więc jest po równo ;) :mrgreen:
(...)
Tomku... toż już mówiłem, że proste ;) To drzewa były krzywe ;P
Wcale nie jest krzywo - deski są krzywe czasami i tyle. Ale żeby od razu z młotkiem chodzić i chate komuś prostowac?? ;)
Fajny klimat, kolory - może troche za centralnie ale spoko!
Ambrosious
24-03-2008, 15:07
Kilka postów w górę, ktoś wystawił zdjęcie roweru na moście. I jeden z komentujących napisał, że wygląda jak "stockowe".
Ja bym teraz powtórzył to samo.
A co to znaczy? Niestety: to znaczy, że poprawne technicznie, nieobraźliwe, trochę nudnawe, płyciutkie, folderowo-pocztówkowe.. ale "szerokiej" gawiedzi może się spodobać, może się sprzedać.
Tylko czy o to właśnie chodzi?
kronos28
24-03-2008, 17:58
a co, miałem spowodować aby ten kwiatek co stoi w oknie rzucił się na kota w morderczym szale rozszarpując go na części, a krew by tryskała na wszystkie strony i koniecznie to pokazać trzeba w B&W z ogromną winietą?
Takie ma być to foto - spokojne, sielskie, symetryczne i kolorowe - dobrze odczytałeś intencje, tak o to chodzi.