Zobacz pełną wersję : [ Pozostałe ] Trochę roweru
Pojeździłem dziś deczko (nie za dużo bo wiało jak... wiadomo jak...;))
Zrobiłem takie zdjęcie. Podoba mi się. A Wam?
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img232.imageshack.us/img232/2029/img7713miniol3.jpg)
shadowArt
03-03-2008, 15:47
Takie ... poprawne jak dla mnie.
Jakby Stock'owe ...
Jakby Stock'owe ...
:mrgreen: właśnie wrzucam - zobaczymy czy przyjmą ;)
Czisas, jaki Ty masz czyściutki rower... zaraz w kompleksy wpadnę ;)
bo nowy... a tak serio to jakbym pokazal moj poprzedni rower... o żesz... już po pierwszych 300 km wyglądał tragicznie (a dziś ma ok 6000...:))
A o ten postanowiłem dbać od samego początku...
Ja tam swojego nie czyszczę - nie ma to jak gruba warstwa błota na zniechęcenie złodzieja ;)
A tak na serio, to trzeba będzie żelastwo wypucować na święta ;)
Sorry za OT, zdjęcie mi się podoba :) Ogólnie lubię tematy rowerowe :)
(...) Jakby Stock'owe ...
Kurcze właśnie brakowało mi określenia. Stockowe :mrgreen: Dokładnie. Podoba mi się zdecydowanie - poprostu ekstra fotka roweru :)
Pojeździłem dziś deczko (nie za dużo bo wiało jak... wiadomo jak...;))
rower to fajna zabawa.... wiem cos o tym po rok temu na wiosne kupiłem pięknego trecka
I przejechałem całe...32kilometru (w sumie)
Ale w tym roku sie poprawie bo Fragles we mnie venę zasiał ;)
Zdjęcie ciekawe kompozycyjnie - troche tylko swiatło daje mi po oczach w kilku miejscach
Ale pewnie to zamierzony efekt więc sie nie czepiam...
danke
Rower to genialna zabawa :)
Właśnie wróciliśmy z Sulejówka, co oznacza 60 km, a wczoraj zrobilismy 80 km czyli w sumie niezły weekend (jak na nas): 140 km :)
Przemek Paśnik
09-03-2008, 17:20
Widziałem już wcześniej na blogu. Już wtedy mi się spodobało, myślę, że pohula na stocku :wink:
no fragles....
jako, ze jestem dosyć nowy i niewiele jeszcze widzialem, dzisiaj dopiero 1 raz wpadłem na Twoją strone...
Powalilo mnie! Zwłaszcza ta ruda modelka ;) Ale to ma pewnie zwiazek z moim ulubionym typem kobiałki ;)
Maxymalna dbałość o detale, świetne kompozycje, nieszablonowe widzenie swiata....
Brawka dla kolegi!