Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] Step by step
Thrasher
02-03-2008, 13:15
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img178.imageshack.us/img178/8954/monomimekg5.jpg)
Pozdrawiam
autograf
02-03-2008, 15:04
Podoba sie. Wisi juz na scianie?
Thrasher
02-03-2008, 15:35
Podoba sie. Wisi juz na scianie?
Jeszcze nie wisi :-)
Dzięki za odwiedziny.
Przemek Paśnik
02-03-2008, 15:45
Zjechał po tych schodach? :wink: podoba się :)
Thrasher
02-03-2008, 15:48
Zjechał po tych schodach? :wink: podoba się :)
Niestety nie zjechał, a właściwie nie zjechałem :). Troszkę się nabiegałem przy tym, zdjęcie robione przy pomocy samowyzwalacza.
Przemek Paśnik
02-03-2008, 15:50
Auto? no to tym bardziej gratuluję, na pewno trochę roboty było. Wyrazy uznania!
Thrasher
02-03-2008, 15:51
Auto? no to tym bardziej gratuluję, na pewno trochę roboty było. Wyrazy uznania!
Tak to auto, nie znam nikogo kto umie jeździć na monocyklu a miałem taki pomysł na zdjęcie.
Pozdrawiam :-D
mi się bardzo podoba gratuluje pomysłu i wykonania
cyrusvirus
02-03-2008, 16:13
O kurde! Super zdjęcie!!!
Swietne! proste w formie, bardzo przyjemne w odbiorze... jestem na duze tak!
p.s. Ja znam kogos kto jezdzi na mono ale w Poznaniu ;) i chyba prosciej bylo znalezc kogos kto nacisnie spust, a nie kogos kto na mono daje rade ;)
Thrasher
02-03-2008, 21:09
p.s. Ja znam kogos kto jezdzi na mono ale w Poznaniu ;) i chyba prosciej bylo znalezc kogos kto nacisnie spust, a nie kogos kto na mono daje rade ;)
To prawda, ale troszkę dziwnie bym się czuł, że to nie ja wcisnąłem spust i nie byłoby to tak do końca moje zdjęcie.
Pozdrawiam :-)
Tak to auto, nie znam nikogo kto umie jeździć na monocyklu a miałem taki pomysł na zdjęcie.
Pozdrawiam :-D
to ciekawe kiedy nie ma się żadnego bezposredniego wzoru, a mimo to rozwija się pasję(?) , tudzież umiejętności w jakiejś dziedzinie (monocykl w tym przypadku). Podziwiam:)
naprawde fajne zdjęcie.
pozdrawiam
Bardzo fajne zdjęcie, super by wyglądało na ścianie!
Długo myślałem, żeby coś mądrego napisać. I nie wymyśliłem.
Po prostu - czapki z głów.
Długo myślałem, żeby coś mądrego napisać. I nie wymyśliłem.
Po prostu - czapki z głów.
ja też
shadowArt
03-03-2008, 15:52
Na prawdę wyśmienita fota. Pomysł powala. Wykonanie - też super.
Podoba mi się niesamowicie.
Gratulacje!
To prawda, ale troszkę dziwnie bym się czuł, że to nie ja wcisnąłem spust i nie byłoby to tak do końca moje zdjęcie.
Tez racja... tym wieksze slowa uznania za walke! :) warto bylo... :)
no, fotka jest z pierwszej ligi. Na pewno europejskiej, ale może i wyżej :-)
Jedno z lepszych jakie widziałem na tym forum.
Super, i jeszcze do tego sam sobie takie zdjęcie robiłeś, bardzo się podoba:)
Swoją drogą trudno na monocyklu śmigać? Widziałem niedawno u mnie w mieście chłopaka, który próbował na takim ustrojstwie jeżdzić. Długo próbował...
Gratuluję:)
Grzegorka
03-03-2008, 17:36
Thrasher gratulacje! Nie dość, że zdjęcie fantastyczne, to jeszcze auto... Podziwiam! :)
aleksanderp
03-03-2008, 19:22
świetne ale najki nie pasują to stylu retro :)
Thrasher
03-03-2008, 21:54
Dziękuję Wam za odwiedziny i komentarze :-) Nie spodziewałem się, że tylu osobom się to zdjęcie spodoba :-D
m_cudny - pierwsze kroki były dla mnie bardzo trudne, ciężko było nawet trzymając się czegoś utrzymać równowagę. Po około dwóch tygodniach nauczyłem się jeździć jakieś 200m, teraz już jeżdżę dosyć dobrze ale ze schodów jeszcze nie zjeżdżam - co najwyżej z krawężnika :-)
aleksanderp - też tak myślę, ale pomyślałem, że tutaj będzie ok bo monocykl to wersja cross więc adidasy będą pasowały :-)
Pozdrawiam
super zdjęcie i powalający fakt, że sam sobie je robiłeś :D
Gratuluję pomysłu, wykonania, umiejętności i samodzielności w tym konkretnym przypadku.
SUUUUUUPER!!!!!
charlie82
07-03-2008, 03:34
Praktycznie nie odzywam się na tym forum. Tylko czytam. Ale tej fotki przemilczeć się nie da. Po prostu świetna.
"Tak to auto, nie znam nikogo kto umie jeździć na monocyklu..."
Ten fragment zdania mozna odebrac na wiele sposobow... pomijajac juz n.p. motocykl.
A tera na temat.
O ile permanentnie nie cierpie clownow (tej ich "stylizacji" konkretnie. za kazdym razem mnie wkurzaja), a kolo mogloby "byc w ruchu", o tyle fota bardzo mi sië podoba i nie swiruj autorze, ze sie widowni nie spodziewales ;). Dobre zdjecie, to i odbior konkretnym byc musi.
hmmm fotka bajera tylko moze bym wytuptal stemlem ta lyzwe na butach bardziej oldscholowo by bylo
downunder
09-03-2008, 00:46
Pomyślałem sobie dobre zdjęcie, jak je obejrzałem, a kiedy doczytałem, że to dodatkowo autoportret to zabrakło mi słów. Jestem pełen uznania, respect, rewelacyjna "praca". :)
Kraftsman
09-03-2008, 00:50
schludne, przemyślane, doskonale skonwertowane do B&W. szacunek.
Darek Jankowiak
09-03-2008, 22:06
Świetny kadr !!!
Bardzo fajne :-) Jako, że autowyzwalacz, to otwiera na nowo dyskusję, czy dobre zdjęcia robi fotograf, czy też aparat ;-)
Ekstra. Fota ma klimat, 5 gwiazdek bym dał nawet jakby to nie było auto ;)