Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] I ogniem niebo rozbłysło - [Nemeth]
Witam
Czarne tło.
Kolory bez zmian.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img246.imageshack.us/img246/8024/dsc0202wi4.jpg)
pozdr.
Polsar74
02-03-2008, 12:58
szkoda ze trudno się domyślić co jest po lewej stronie foty
i lekka szkoda że ci "chyba wędkarze" są tak słabo widoczni - bo zdaje sie że autorowi chodziło głównie o efekty na niebie :-)
a te są całkiem całkiem ...
pzdrw
Paweł
szkoda ze trudno się domyślić co jest po lewej stronie foty
i lekka szkoda że ci "chyba wędkarze" są tak słabo widoczni - bo zdaje sie że autorowi chodziło głównie o efekty na niebie :-)
a te są całkiem całkiem ...
pzdrw
Paweł
Tak - chodziło mi o kolory i spektakl na niebie. Specjalnie nie rozświetlałem lewej strony. Kutry które tam są niczego nie wnoszą do zdjęcia. Dwie postacie stanowią pewne założenie kompozycyjne. Po za tym ... na 12 mm to i tak dobrze, że ich w ogóle z tej odłegłości widać ;)
Polsar74
02-03-2008, 13:06
Tak - chodziło mi o kolory i spektakl na niebie.
ale ze mnie domyślna bestia :-) (taki żarcik sytuacyjny)
Specjalnie nie rozświetlałem lewej strony. Kutry które tam są niczego nie wnoszą do zdjęcia. Dwie postacie stanowią pewne założenie kompozycyjne. Po za tym ... na 12 mm to i tak dobrze, że ich w ogóle z tej odłegłości widać ;)
wg mnie szkoda właśnie że b.ciężko odbiorcy rozpoznać gdzie fota robiona - jakby lekko podjaśnić lewą stronę foty byłaby ciekawsza w odbiorze
pzdrw jeszcze raz
!!!
To tyle ode mnie.
No może jeszcze ***** to ;]
(...)jakby lekko podjaśnić lewą stronę foty byłaby ciekawsza w odbiorze
(...)
Nie - nie byłoby ciekawsze ;)
mniamuśne zdjęcie :) Bardzo lubię takie klimaty. Ładna fakturka wody, fantastyczne kolorki.
Polsar74
02-03-2008, 15:46
Nie - nie byłoby ciekawsze ;)
wiesz co - po ponownym przyjrzeniu się Twej fotce stwierdzam że jednak masz rację :-)
misiobudrysio
02-03-2008, 15:53
sliczne niebo bardzo ladnie pokazane
fotka bardzo przyjemna w odbiorze
pozdrawiam.
david555
02-03-2008, 16:09
Dobre, ale pomysł na fotę to podpatrzyłeś,:mrgreen: u Artur-a B.
Dobre, ale pomysł na fotę to podpatrzyłeś,:mrgreen: u Artur-a B.
W zdjęciu nie ma exifa a wiem, że je wnikliwie studiujesz. Gdyby był widziałbyś, że zdjęcie jest z sierpnia 2007 ;)
W sierpniu dałem zresztą pare zdjęć z tego plenerku.
Tak więc nie ma mowy o ściąganiu pomysłu :)
Może innym razem hehehe bo fajne foty robi.
david555
02-03-2008, 16:31
W zdjęciu nie ma exifa a wiem, że je wnikliwie studiujesz. Gdyby był widziałbyś, że zdjęcie jest z sierpnia 2007 ;)
W sierpniu dałem zresztą pare zdjęć z tego plenerku.
Tak więc nie ma mowy o ściąganiu pomysłu :)
Może innym razem hehehe bo fajne foty robi.
No to sorry, za podejrzenia, a zdjęcie SUPER.:)
ladne. spokojna woda i piekny zachod. Nemeth Ty to masz widoki :)
Świetne zdjęcie. Kolory, kadr i klimat. Dla mnie bomba. I niczego Nemeth nie rozjaśniaj. Popsułoby to tylko odbiór, a podejrzewam, że po lewej stronie kadru jet trochę bałaganu :)
Pzdr4all
Piotr_ek
02-03-2008, 18:08
Maciek coś w sobie mają te Twoje foty... jest ciekawie :)
pzdr
P.
swietna -ale ja też bym minimalnie ,bardzo minimalnie tak konturowo ---rozjaśnił lewą stronę
pozdrawiam :-D
Świetne niebo Nemeth ! A lewa strona jest ok :P Bardzo udana i klimatyczna foteczka.
Pozdrawiam ! :)
Grzegorka
03-03-2008, 18:16
Jak przyjadę do Ciebie to nie wyjadę póki nie będzie takiego nieba, takiego zachodu i póki nie zrobię takich fot :p
...i w ten oto sposób masz mnie na głowie dłuuugi czas :p
Jak przyjadę do Ciebie to nie wyjadę póki nie będzie takiego nieba, takiego zachodu i póki nie zrobię takich fot :p
...i w ten oto sposób masz mnie na głowie dłuuugi czas :p
:)
Wiesz ... kiedyś latem byłem świadkiem zachodu słońca który sprawił, że niebo na linii horyzontu miało czystą szmaragdową barwę. Od 12 lat niczego podobnego nie widziałem. Zatem to może być faktycznie - dłuuuugi czas ;)
Raz jeszcze dziękuję za opinie.
LaughterAfter
03-03-2008, 22:18
cudownie patrzy się na to zdjęcie