Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Łukasz

cryogenicdreams
27-02-2008, 11:55
//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.

Oto moje pierwsze starcia z oświetleniem studyjnym. Jak się podoba ?

1.
2.

hedgehog
27-02-2008, 12:07
Świetna kolorystyka. Podoba mi się, klimatyczne. W ogóle, fajny pan. Pierwsze lepsze, nie jestem pewien drugiego; trochę nie podoba mi się kompozycja.

david555
27-02-2008, 12:32
Kolory upiorne, ale pomijając kolor, to jedynka może być.

hedgehog
27-02-2008, 12:34
Kolory upiorne, ale pomijając kolor, to jedynka może być.

Kolory są świetne, nie upiorne. :) Uwielbiam pokręconą kolorystykę. :p

david555
27-02-2008, 12:39
Kolory są świetne, nie upiorne. :) Uwielbiam pokręconą kolorystykę. :p

Ja NIE, szczególnie w portrecie.

hedgehog
27-02-2008, 12:44
Ja NIE, szczególnie w portrecie.

;) Każdy lubi to, co lubi. Mnie się to podoba i trzymam się swojej opinii :) Dawaj więcej, drogi kolego cryogenicdreams!

harb
27-02-2008, 13:02
za Davidem555 -kolor nie podoba się ,natomiast sama jedynka tak

hedgehog
27-02-2008, 13:03
Pfff, tradycjonaliści się znaleźli ;)

harb
27-02-2008, 13:06
Pfff, tradycjonaliści się znaleźli ;)

a Tobie widzę wciąż "żółto" i to chyba w głowie :evil:

hedgehog
27-02-2008, 13:07
a Tobie widzę wciąż "żółto" i to chyba w głowie :evil:

Tak, z tą różnicą, że moja głowa jest otwarta ;)

Żartuję oczywiście, to wszystko kwestia gustu. Ja, jak napisałem, lubię taką kolorystykę i niekonwencjonalne podejście.

harb
27-02-2008, 13:22
Tak, z tą różnicą, że moja głowa jest otwarta ;)

Żartuję oczywiście, to wszystko kwestia gustu. Ja, jak napisałem, lubię taką kolorystykę i niekonwencjonalne podejście.

i bardzo dobrze że jest (bo już zacząłem się o Ciebie martwić :lol::lol::lol:) to też żart

a tak na marginesie -nie koniecznie trzeba być jak twierdzisz tradycionalistą ażeby mieć odmienne zdanie ,
czytając Twoje posty zauważyłem że często szybciej piszesz aniżeli myślisz ,może warto trochę przystopować :-D
po fotkach widzę że odważnie zmagasz się z fotografią i lubisz prowokować ,osobiscie uważam że prowokacja jest twórcza więc życzę sukcesów

pozdrawiam :-D

david555
27-02-2008, 13:25
i bardzo dobrze że jest (bo już zacząłem się o Ciebie martwić :lol::lol::lol:) to też żart

a tak na marginesie -nie koniecznie trzeba być jak twierdzisz tradycionalistą ażeby mieć odmienne zdanie ,
czytając Twoje posty zauważyłem że często szybciej piszesz aniżeli myślisz ,może warto trochę przystopować :-D
po fotkach widzę że odważnie zmagasz się z fotografią i lubisz prowokować ,osobiscie uważam że prowokacja jest twórcza więc życzę sukcesów

pozdrawiam :-D

Nie zauważyłeś, że nasz kolega, to "szatan" z Sheffield i stąd ta jego szybkość i cięte riposty?:mrgreen:

hedgehog
27-02-2008, 13:26

Zapewniam cię, że tak nie jest. :) I na pewno nie warto przystopować, czego zresztą czynić nie zamierzam.

po fotkach widzę że odważnie zmagasz się z fotografią i lubisz prowokować ,osobiscie uważam że prowokacja jest twórcza więc życzę sukcesów pozdrawiam :-D

Dziękuję. Będę próbował :)

hedgehog
27-02-2008, 13:26
Nie zauważyłeś, że nasz kolega, to "szatan" z Sheffield i stąd ta jego szybkość i cięte riposty?:mrgreen:

\m/

;)

harb
27-02-2008, 13:30
napisał hedgehog

Zapewniam cię, że tak nie jest. I na pewno nie warto przystopować, czego zresztą czynić nie zamierzam.

ok .i niech tak zostanie !:-D

Witek "Wisz"
27-02-2008, 18:49
Mimo, że też nieszczgólnie lubię eksperymenty kolorystyczne, to w przypadku tych zdjęć, szczególnie w połączeniu ze strojem modela wyszło ekstra. Mi osobiście kojarzy się z jakimś polarnikiem:-D Fajne zdjęcia, jedynka lepsza.

Archibald
28-02-2008, 11:16
Mi kolor bardzo odpowiada, jedyna ma ciekawszy kadr ;-)