PDA

Zobacz pełną wersję : program graficzny - wydłużanie szyi

kh29228
25-02-2008, 00:00
witam was,
czy kojarzycie co to jest za program graficzny wykorzystany w tej prezentacji: http://pl.youtube.com/watch?v=iYhCn0jf46U

Chodzi mi o efekt takiego miękkiego wydłużenia szyi modelki, bez obcinania jej a potem uzupełniania pustego miejsca.

Czy ktoś może pomóc?

Pozdrawiam

fIlek
25-02-2008, 00:28
Na pewno takie klimaty masz w liquify (deformacja/skraplanie) w photoshopie :)

bombel
25-02-2008, 00:34
Chodzi mi o efekt takiego miękkiego wydłużenia szyi modelki, bez obcinania jej a potem uzupełniania pustego miejsca. To akurat zostało zrobione dwoma pluginami. Szyję wydłużyli używając Soft&Magic Neck Enlarger Pro, a uzupełnili puste miejsce pluginem o nieco fantazyjnej nazwie Miraculous EmptyRoom Filler, chyba też w wersji Pro.

Czornyj
25-02-2008, 01:38
...aczkolwiek lajtowo można to zrobić liquify-em, bez debilnych pluginów.

kh29228
25-02-2008, 01:41
To akurat zostało zrobione dwoma pluginami. Szyję wydłużyli używając Soft&Magic Neck Enlarger Pro, a uzupełnili puste miejsce pluginem o nieco fantazyjnej nazwie Miraculous EmptyRoom Filler, chyba też w wersji Pro.

masz jakieś namiary na te pluginy, bo nic nie moge znaleźć w internecie

stig
27-02-2008, 09:55
masz jakieś namiary na te pluginy, bo nic nie moge znaleźć w internecie:mrgreen:

bombel
27-02-2008, 16:44
:mrgreen:

Nie myślałem, ze jeszcze ktoś się da na to nabrać.

david555
27-02-2008, 16:48
Nie myślałem, ze jeszcze ktoś się da na to nabrać.

Ty Bomblu, Ty.:mrgreen:

stig
27-02-2008, 16:48
Nie myślałem, ze jeszcze ktoś się da na to nabrać.No ja tez bym nie przypuszczal... A przeciez wcale za bardzo sie nie wysililes w wymysleniu tych nazw. ;)

tomek_d
27-02-2008, 17:09
To akurat zostało zrobione dwoma pluginami. Szyję wydłużyli używając Soft&Magic Neck Enlarger Pro, a uzupełnili puste miejsce pluginem o nieco fantazyjnej nazwie Miraculous EmptyRoom Filler, chyba też w wersji Pro.

...szaleństwo :D
coś się Tobie język wyostrzył po tej chorobie ;)

kh29228
27-02-2008, 18:28
:) faktycznie dałem się nabrać i wyszedłem na...:)

bombel
28-02-2008, 04:24
coś się Tobie język wyostrzył po tej chorobie ;)

Eee, nie... Przedtem też tak miałem (tylko bardziej się przykładałem do nazw). Tu było (http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=22474). :)

:) faktycznie dałem się nabrać i wyszedłem na...:)

Na nikogo nie wyszedłeś, a jeśli już - to tylko troszkę na zaatakowanego leniem codziennym...

Ogólnie idzie o to, że ludzie nie doceniają potęgi prostych narzędzi i własnego rozumu - szukając do każdej głupoty osobngo pluginu, który udaje, że zrobi coś za nich. Dlatego zbiera mnie czasem na takie żarty.

Cóż, wszystkich którzy jeszcze dali się nabrać - znowu nieszczerze przepraszam. :) a wszystkim czujnym gratuluję. Pewnie jeszcze przyjdzie mi czasem tak pożartować.