Zobacz pełną wersję : program graficzny - wydłużanie szyi
witam was,
czy kojarzycie co to jest za program graficzny wykorzystany w tej prezentacji: http://pl.youtube.com/watch?v=iYhCn0jf46U
Chodzi mi o efekt takiego miękkiego wydłużenia szyi modelki, bez obcinania jej a potem uzupełniania pustego miejsca.
Czy ktoś może pomóc?
Pozdrawiam
Na pewno takie klimaty masz w liquify (deformacja/skraplanie) w photoshopie :)
Chodzi mi o efekt takiego miękkiego wydłużenia szyi modelki, bez obcinania jej a potem uzupełniania pustego miejsca. To akurat zostało zrobione dwoma pluginami. Szyję wydłużyli używając Soft&Magic Neck Enlarger Pro, a uzupełnili puste miejsce pluginem o nieco fantazyjnej nazwie Miraculous EmptyRoom Filler, chyba też w wersji Pro.
...aczkolwiek lajtowo można to zrobić liquify-em, bez debilnych pluginów.
To akurat zostało zrobione dwoma pluginami. Szyję wydłużyli używając Soft&Magic Neck Enlarger Pro, a uzupełnili puste miejsce pluginem o nieco fantazyjnej nazwie Miraculous EmptyRoom Filler, chyba też w wersji Pro.
masz jakieś namiary na te pluginy, bo nic nie moge znaleźć w internecie
masz jakieś namiary na te pluginy, bo nic nie moge znaleźć w internecie:mrgreen:
:mrgreen:
Nie myślałem, ze jeszcze ktoś się da na to nabrać.
david555
27-02-2008, 16:48
Nie myślałem, ze jeszcze ktoś się da na to nabrać.
Ty Bomblu, Ty.:mrgreen:
Nie myślałem, ze jeszcze ktoś się da na to nabrać.No ja tez bym nie przypuszczal... A przeciez wcale za bardzo sie nie wysililes w wymysleniu tych nazw. ;)
To akurat zostało zrobione dwoma pluginami. Szyję wydłużyli używając Soft&Magic Neck Enlarger Pro, a uzupełnili puste miejsce pluginem o nieco fantazyjnej nazwie Miraculous EmptyRoom Filler, chyba też w wersji Pro.
...szaleństwo :D
coś się Tobie język wyostrzył po tej chorobie ;)
:) faktycznie dałem się nabrać i wyszedłem na...:)
coś się Tobie język wyostrzył po tej chorobie ;)
Eee, nie... Przedtem też tak miałem (tylko bardziej się przykładałem do nazw). Tu było (http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=22474). :)
:) faktycznie dałem się nabrać i wyszedłem na...:)
Na nikogo nie wyszedłeś, a jeśli już - to tylko troszkę na zaatakowanego leniem codziennym...
Ogólnie idzie o to, że ludzie nie doceniają potęgi prostych narzędzi i własnego rozumu - szukając do każdej głupoty osobngo pluginu, który udaje, że zrobi coś za nich. Dlatego zbiera mnie czasem na takie żarty.
Cóż, wszystkich którzy jeszcze dali się nabrać - znowu nieszczerze przepraszam. :) a wszystkim czujnym gratuluję. Pewnie jeszcze przyjdzie mi czasem tak pożartować.