Zobacz pełną wersję : [ Glamour/Beauty ] Moda męska nocą - kuba_w
bardzo sporadycznie cokolwiek umieszczam na tym forum,
ale czasem wypada o sobie przypomniec wiec to robie.
zdjecia wykonane wczorajszej nocy.
wiecej na >>> jakubwozniak.eu (http://www.jakubwozniak.eu)
//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
osoby zainteresowane pozowaniem do niektorych moich projektow -- >
[email protected]
pozdrawiam kuba_w
mail:
[email protected]
kom: 604 194 262
gg: 6000 212
przyjemne bardzo, ale na pierwszym z mody to jedynie lewy but widzę ;)
Ogółem dobre. Ciekawa stylizacja, chociaż ja nienawidzę koszulek polo. Na pierwszym cień zalewa postać i to raczej dyskwalifikuje zdjęcie. Na pozostałych cienie też trochę zbyt głębokie. Jeżeli pod ręką znajdzie się SB-800 (opcjonalnie na statywie z parasolką) można powalczyć o ciekawsze rezultaty.
pod reka byla lampa (nissin 350T) wyzwalana radiem, parasolka tez byla,
ale z parasolki zrezygnowalem, wolalem ostrzejsze cienie,
wszystko jest oswitlane ta wlasnie lampa i tak naprawde, malo tu swiatla zastanego.
Ha! Wygląda jak halogeny oświetlające ten budynek, stąd moje wnioski. Bardzo ciekawe moim zdaniem, ale głębokie cienie na prawdę przeszkadzają. Może chociaż blenda kolejnym razem? Jak nie wieje można oprzeć o plecak+kosz naśmieci/kratka od piwa (moje chałupnicze metody)
Obejrzałem portfolio i widzę, ze praca z ostrzejszym światłem to twój styl. Podoba mi sie! Oryginalne.
milo ze sie podoba PF, nie lubie odbijac swiatla, juz wolalbym dostawic drugie slabsze,
poza tym w tamtych warunkach byloby to awykonalne.
Artur Jonik
25-02-2008, 19:44
2 jak dla mnie przeswietna.
legionize
25-02-2008, 20:34
Ogółem dobre. Ciekawa stylizacja, chociaż ja nienawidzę koszulek polo.
Ja uwielbiam polówki ale to OIowe pozostałości. Teraz trendy chłopaki noszą:/
Foty mogą być
2 jak dla mnie przeswietna.
zaiste!
edit: przeglądałam portfolio... FIU FIU!
ciekawa jestem czym to robisz...
te zdjecia dokladnie D80 + 28-80 D (obiektyw z allegro za 120zł) + nissin 350T na statywie wyzwalany radiem.
na codzien mam jeszcze 50mm f1.8 i od czasu do czasu 18-70 DX(za ktorym nie przepadam)
1 - wogóle się nie podoba, gościu buzie rozdziabił jakby zobaczył Renate B. toples, patrzy się nie wiadomo gdzie i na co, a lewa cześć kadru pusta i zacieniona
2 - bardzo fajna, podoba się, może troche z góry bym przyciął
3 - no kurde serio dobre zdjęcie, tylko szkoda, że wypaliłeś mu pół twarzy...
Obejrzałem wszystkie zdjęcia na twojej stronie - seria pt. Golf poprostu wymiata -> gratuluje naprawde. Czym tam świeciłeś?
na polu golfowym swiecilem 1x CY-200K z softboxem 60*120
A jeśli moge pociągnąć dalej OT - to jak rozwiązałeś kwestie prądu? Masz travelpacka czy długi przedłużacz? :mrgreen:
Dodam, że właśnie gryze się z decyzją kupma CY-300 tylko boje się, że mi się nie przyda bo nie wyjde z tym nigdzie...
na zdjeciach na polu golfowym mialem przedluzacze 2x 25m.
tutaj to wiadomo 6x bateria AA ;) (4 lampa + 2 odbiornik radiowy)
dooobrze!! podoba sie mimo ze widze generalnie ' za duzo" - notebook.
za duzo ?
za duze ?
jak ?
widze 'ze duzo' bo uzywam notebooka (ma toto matrycę elcede która generalnie charakteryzuje sie tym ze widac za duzo rzeczy w cieniach) na poprawnie skalibrowanym monitorze wszystko jest juz ok :)