Zobacz pełną wersję : [ Glamour/Beauty ] dwie odsłony kobiecości ;P
madziulisko
23-02-2008, 19:14
//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
modelka-Emilka
1. gejsza
2. i dla tych co nie lubią udziwnień;)
p.s. w 2-środkowe-tak miało być-ciasno i jasno
pozdrowaski
copywriter2000
23-02-2008, 19:19
Trochę dziwnie "podałaś" te zdjęcia... Trudno powiedzieć cokolwiek o tych fotach... Pierwsza seria ciekawsza;]
so_martinha
23-02-2008, 19:45
Ostatnie zdjecie z drugiej serii jest sliczne !!!
Ale co do formy przedstawienia calosci, zgodze sie z przedmowca - jest dziwna. I nie bardzo mi lezy. Pierwsza seria jest ok, zachowuje jakas dynamike, tworzy calosc, ale w drugiej polaczenie tych ujec mi nie pasuje ... szczegolnie kolor obok b&w. I proporcje. Na moj gust brak w tym rownowagi.
madziulisko
23-02-2008, 19:47
[QUOTE=copywriter2000;606507]Trochę dziwnie "podałaś" te zdjęcia...
już się tłumaczę--więc tytuł-2 odsłony-czyli gejsza-symbol kobiecości i szyku dalekiego wschodu i odsłona "light" modelki-czyli stylizacja podkreślająca atuty modelki-bo to że jest bardzo kobieca to chyba nikt nie zaprzeczy:). zestawiłam te foty bo już się nauczyłam że nie każdy lubi stylizacje inne aniżeli te naturalne, a że przede wszystkim jestem wizażystką uwielbiam udziwniać:).reasumując-dla każdego coś...
pozdrawiam i mam nadzieje ze się nie zamotałam zbytnio.
Rozumiem co chciałaś uzyskać na pierwszym secie, ale dla osoby trochę bardziej obeznanej z tematem będzie to wyglądało bardzo źle (rażąco). Stylizacja kimona, obi, kok, makijaż - nic z tych rzeczy nie odpowiada pierwowzorowi. Myślę, ze gdyby pogrzebać trochę w sieci dałoby się znaleźć odpowiednie kosmetyki i wynająć kostium do stylizacji. Nie chodzi też o to, że nie ma tutaj ręcznie malowanego jedwabiu i pasa o długości kilku metrów. Powinien zgadzać się przynajmniej krój i kolor. Jeżeli zechcesz powtórzyć kiedyś sesję, będę gorąco kibicował próbom.
Pozdrawiam
Stylizacja kimona, obi, kok, makijaż - nic z tych rzeczy nie odpowiada pierwowzorowi.
Oj, potraktuj to jak lekki pastisz...
Madziulek
23-02-2008, 20:16
fajny pomysł nr.1 ...ale myślę ze na powiększeniu nie wyglądało już by tak ciekawie..co widać już na małym zdjęciu ..
2 mi w ogóle nie leży broni się jedynie 1 i ostatnie zdjęcie
Rozumiem co chciałaś uzyskać na pierwszym secie, ale dla osoby trochę bardziej obeznanej z tematem będzie to wyglądało bardzo źle (rażąco). Stylizacja kimona, obi, kok, makijaż - nic z tych rzeczy nie odpowiada pierwowzorowi. Myślę, ze gdyby pogrzebać trochę w sieci dałoby się znaleźć odpowiednie kosmetyki i wynająć kostium do stylizacji. Nie chodzi też o to, że nie ma tutaj ręcznie malowanego jedwabiu i pasa o długości kilku metrów. Powinien zgadzać się przynajmniej krój i kolor. Jeżeli zechcesz powtórzyć kiedyś sesję, będę gorąco kibicował próbom.
Pozdrawiam
Zgadzam się w 100% - już na pierwszy rzut oka widać że coś tu nie gra ;).
Co do 2 zestawu - ostatnia fotka faktycznie miodzio, ale te worki pod oczami na pozostałych dwóch... takie rzeczy się automatycznie stempelkiem w PS załatwia (tym bardziej, że to kategoria glamour;)).
Jedynka jakaś taka karykaturalna, w dwójce ostatnie mi się nie podoba, policzki jakieś dziwne (obróbka?). Te czarno-białe ładne.
Vodafone
24-02-2008, 20:15
Jedyne co mi się podoba to... piękna modelka
hedgehog
24-02-2008, 20:19
Za Vodafone. Zdjęcia są takie sobie, pomysł to może i był, ale wykonanie niestety nie dorosło do wizji ;) Trochę słabe technicznie.
fotouśmieszek
24-02-2008, 21:17
kolor: b. fajna aranzacja.zmien tytul wtedy odpadnie wiernosc dokumentalna.odbieram to jako konwencje dowolna.najlepsze IMO trzecie.
cz/b: wyrazista twarzyczka co widac szczegolnie na jedynce.swietny portret ma ta dziewczyna:)
pozdr
juz pomijajac kwestie ubioru - nie przekonywuje mnie mimika modelki, ktorej gejszom zazwyczaj brak, a gdy na ich twarzy cos zagosci, jest to zazwyczaj uspokajajacy i kojacy usmiech (w koncu to ich zawod ;)). tu mam wrazenie, ze owa gejsza chce mi wyrzadzic krzywde... :P
bardziej niz gejsze przypomina zbuntowane japonskie dziewcze, ktoremu nie usmiecha sie popylac w kimonie na swieto wisni :P
fast_fashion
29-02-2008, 11:20
Nie podoba mi się ta stylizacja na nr 1 :/
A dwójka srodkowa do bani
Reszta ok