Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Hug Point bez udziwnień
Z tej samej sesji jak to ostatnie:
http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=50125
tylko bez efektu rozmycia.
Tak to jest, jeden lubi kowala, jeden kowalową, a jeszcze jeden ich córkę... :)
http://www.themarts.com/galeria/HugPoint2_900.jpg
borregaard
22-02-2008, 23:40
Podoba mi się ...ładnie schowane oświetlenie....:mrgreen:
Pzdr
Andrzej
..tą małą lampkę bym wystemplował...
david555
22-02-2008, 23:42
No i magia zdechła, ale ładne.
też fajne ,ale wolę pierwszą "mistyczną" wersję ,ta jest bardziej obnażona ,tamta pełna zwiewnosci i niedopowiedzenia (jeżeli można używać takich określeń w fotografii)
pozdrawiam :-D Janusz
No i magia zdechła, ale ładne.
Niestety , ale i tak piękne
..tą małą lampkę bym wystemplował...
To nie lampka i specjalnie ją zostawiłem. To jakiś efekt w chmurach, nie mam pojęcia o meteorologii, ale to coś w tym rodzaju...
david555
22-02-2008, 23:49
...(jeżeli można używać takich określeń w fotografii)
Można, można, bo fotografia to też poezja i proza, komedia i dramat.:)
Pierwsza wersja lepsza jest ale w obu wkurzają mnie te kamienie małe na pierwszym planie. Bez nich jest ładna linia w kadrze - wygięte skały celujące idealnie w ten efekt świetlny na niebie. A tak? Drażnią mnie strasznie bo moim zdaniem jakoś zaburzają kompozycję. Nie dało się ich jakoś wyjąć, przenieść? ;]
Pierwsza wersja lepsza jest ale w obu wkurzają mnie te kamienie małe na pierwszym planie. Bez nich jest ładna linia w kadrze - wygięte skały celujące idealnie w ten efekt świetlny na niebie. A tak? Drażnią mnie strasznie bo moim zdaniem jakoś zaburzają kompozycję. Nie dało się ich jakoś wyjąć, przenieść? ;]
Co Ty mówisz? Te układ kamieni był dla mnie podstawą kompozycji. One tworzą na wodzie taką małą zatoczkę która była dla mnie bardzo ważna.
Świetny klimat ma to zdjęcie....
Co Ty mówisz? Te układ kamieni był dla mnie podstawą kompozycji.<ciach>
Dla mnie nie ;] Może połączenie wersji z długim czasem naświetlania z kadrem z tego wątku odmieni mnie. Bo tam są ucięte - więc nie zauważyłem jak są ważne, tu zalane przez fale i takoż mało istotne z mojego punktu widzenie. Ale co ja tam... Przecież widać, że zdjęcie się broni w obu wersjach.
Ech Światło .... ta wersja jest rewelacyjna. Światełko w tym kadrze to bajka. Gratulacje