PDA

Zobacz pełną wersję : [ Portret ] [B]Smutek[/B]

Pawee
21-02-2008, 18:45
//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.

Zdjecia wcale nie takiej smutnej Anny :)
Prosze o oceny i pozdrawiam

1.

2.

3.dodatkowo

Pawel

malibu
21-02-2008, 19:00
Nie podobają mi sie te zdjęcia: pomysł może i fajny ale wykonanie już mniej, na nr 1 mogłabysię zmiescic w kadrze cala twarz modelki , nr 2 pomine cale jest na nie ... nr 3 jakoś sie jeszcze broni, niepodoba mi się także konwersja do bw/sepi gdzies uciekły szczeg. ogólnie pomysł fajny ale tylko pomysł

Piotr_ek
21-02-2008, 19:03
za kolegą malibu... strasznie ponure... :)

jacoslavgth
21-02-2008, 19:07
mi kojarzy sie bardziej z blackmetalowcami niz z subtelną kobietą :)

hedgehog
21-02-2008, 19:12
Przypomniała mi się sytuacja, w której paru pijanych w sztok studentów na wakacjach pomalowało się w blackowe makijaże i biegało na wpół nago po wiosce na Mazurach - w środku nocy. Jedynym człowiekiem, który ich zauważył był inny pijaczek, miejscowy, który spytał: "Przepraszam, czy panowie są młynarzami?"

:D

A zdjęcia, niestety, nie bardzo. Smutne na wyrost, ni to smutne, ni prawdziwe :/

Pawee
21-02-2008, 19:41
Smutne bo nie wszystko musi byc wesole
Prawdziwe a ktora aranzowana fotografia jest tak naprawde 100% prawdziwa
a odnosnie detali nie sa one najwazniejsze

a tak poza dzieki za komenty

hedgehog
21-02-2008, 19:45
Smutne bo nie wszystko musi byc wesole

Zgadzam się.

Prawdziwe a ktora aranzowana fotografia jest tak naprawde 100% prawdziwa

Żadna, ale dobrą grą modelki, świateł, kadrem i paroma innymi rzeczami można bardzo do uczucia tej "prawdziwości" się zbliżyć ;)

a odnosnie detali nie sa one najwazniejsze

Zgadzam się, w całej rozciągłości :)

ekonet
21-02-2008, 19:48
Z dwoma pierwszymi zdjęciami kojarzy mi się najbardziej określenie: TURPIZM.

Pawee
21-02-2008, 19:50
Mozna zblizyc sie bardziej lub nie - a nie kazdego sie oszuka :)

Pozdrawiam

Pawee
21-02-2008, 19:55
Z dwoma pierwszymi zdjęciami kojarzy mi się najbardziej określenie: TURPIZM.

Tak mozna okreslic te moje "starania"

Sculptoris
21-02-2008, 23:15
Przypomniała mi się sytuacja, w której paru pijanych w sztok studentów na wakacjach pomalowało się w blackowe makijaże i biegało na wpół nago po wiosce na Mazurach - w środku nocy. Jedynym człowiekiem, który ich zauważył był inny pijaczek, miejscowy, który spytał: "Przepraszam, czy panowie są młynarzami?"
:D

Byłeś biegającym czy pytającym? ;->

Co do zdjęcia - za dużo tego :-) Mniej wyszłoby bardziej naturalnie i myślę, że dzięki temu lepiej.

madmips
21-02-2008, 23:18
nie widzę tu smutku...

hedgehog
22-02-2008, 00:15
Byłeś biegającym czy pytającym? ;->

Niestety, tylko słyszącym opowieść :)

downunder
22-02-2008, 00:29
nie widzę tu smutku...
Ja też niestety nie widzę. Kompletnie nie przekonują mnie ani te zdjęcia, ani klimat w nich przedstawiony.

Kazzam
22-02-2008, 00:36
Bez urazy, ale te zdjęcia próbują w jakiś sposób bić do gotyku. Siedzę w tych klimatach dość mocno i z żalem mogę napisać tylko, że to jest kurka profanacja. To tak jakby ktoś na skejta włożyć kłaczolską skórzaną kurteczkę.
Pozatym nie wiem czy taki był Twój plan, ale na zdjęciu nr1 widać wszystkie twarzowe "defekty" tej pani. Nie muszę chyba pisać o co mi chodzi.
Pozdrawiam

jacek.gold
22-02-2008, 08:45
O gustach się nie dyskutuje wiec mogę tylko stwierdzić że mój gust mówi stanowczo że nie widzi sie to. Ani forma ani treść ani wykonanie...

Pawee
22-02-2008, 12:09
Fotografie traktuje w pewien eksperymentalny sposob mam jakis pomysl i staram sie
go zrealizowac czasem cos wychodzi a czasem nie
ale zeby :

Bez urazy, ale te zdjęcia próbują w jakiś sposób bić do gotyku. Siedzę w tych klimatach dość mocno i z żalem mogę napisać tylko, że to jest kurka profanacja.

to troche przesada nie doszukujmy sie zbednej ideologii tam gdzie jej nie ma
bo tak troche glupio mi sie zrobilo z ta profanacja

Pozdrawiam