Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Wyrocznia
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img166.imageshack.us/img166/9626/wyroczniapo9.jpg)
O ktoś drzewo do góry korzeniami zasadził ;)
Podba mi się klimat na zdjęciu ale żeby się poczepiać to wolałbym
drzewo po lewej stronie, ale to moje takie widzi misie
Nie było wyrwidęba pod ręką ;)
Nie było wyrwidęba pod ręką ;)
Odbij horyzontalnie dla kolegi ;]
A poważnie to dobre jest. Tylko ciachnął bym ze dwa centymetry dołu bo niepotrzebny.
diZaster
18-02-2008, 01:07
smierdzi Stawiarzem ;)
fajny klimat.
fotoGRAFIK
18-02-2008, 08:56
ale smierdzi, nie pachnie ;-) - nie podobaja mi sie ciemniejace razem z niebem galezie
Lubię takie fotki, fajny klimacik
Nostromo
18-02-2008, 10:05
Fajna fotka.
smierdzi Stawiarzem ;)
To sie Marcin ucieszy hehe :mrgreen:
nie podobaja mi sie ciemniejace razem z niebem galezie
To efekt polowki z jednej strony a z drugiej celowego winietowania rogow z podbiciem jasnoci w centralnym punkcie
Straszy upiór Stawiarza...
Dlatego moje kolosalne i zdecydowane NIE.
Straszy upiór Stawiarza...
A tak jaśniej ? :-D
A tak jaśniej ? :-D
Wybacz, ale takie jest moje zdanie na temat kaleczenia piękna krajobrazu. Krajobraz w moim wyobrażeniu ma w sobie nieść przekaz wyłącznie pozytywny. Tylko i wyłącznie. Taka jest moja definicja krajobrazu. Sorry, wyrażam tylko swoją prywatną opinię i mam do niej prawo.
Przepraszam za ostre zdanie, ale dla mnie już było trudne do zaakceptowania że Stawiarz tutaj pokazywał swoje zwichrowane i pokaleczone wizje...
Wybacz, ale takie jest moje zdanie na temat kaleczenia piękna krajobrazu. Krajobraz w moim wyobrażeniu ma w sobie nieść przekaz wyłącznie pozytywny. Tylko i wyłącznie. Taka jest moja definicja krajobrazu. Sorry, wyrażam tylko swoją prywatną opinię i mam do niej prawo.
Przepraszam za ostre zdanie, ale dla mnie już było trudne do zaakceptowania że Stawiarz tutaj pokazywał swoje zwichrowane i pokaleczone wizje...
Spoko szanuje Twoje podejście do tematu.
Odrobine mniej centralnie (tylko troszeczke), przyciac pasek dolu, zalagodzic znikanie korony w ciemnosci i nie to, zeby zdjecie jakies kiepskie bylo...
Odnosnie wizji, o ile nie sa ideowo wykoslawione, a wykonanie do nich dorasta, to nie ma przeciwwskazan, aby je tworzyc (to bardziej ogolnie).
Wazne, aby do kazdego ujecia wizje dopasowac indywidualnie, nie trzymajac sie jednego, prostego schematu.
Nie jest idealnie, ale jednak dobrze.
lubie takie klimaty. obrobka jak najbardziej na tak. sam od dluzszego czasu poluje na takie drzewa.