Zobacz pełną wersję : [ Pozostałe ] Ukrzyżuj swój nałóg...
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://imageshack.us)
Rafał_Sz
14-02-2008, 13:29
He, mocne. Próbowałeś w BW?
jacek.gold
14-02-2008, 13:31
"smakosz" w krajowym wydaniu?
To może być zagubiona scena z "Wszyscy jesteśmy Chrystusami", choć podejrzewam, że była to "radosna" twórczość
Rozumiem, że wypatrzone..
pozdrawiam
He, mocne. Próbowałeś w BW?
Ja próbowałem, ale Black&White jest taka sobie - mz. siarowata, bardziej nawet niż VAT69. Z tanich wolę Old Smugglera albo Passporta, a ostatnio kupiłem litr Teachersa w rewelacyjnej cenie i też niczego sobie.
Ja próbowałem, ale Black&White jest taka sobie - mz. siarowata, bardziej nawet niż VAT69. Z tanich wolę Old Smugglera albo Passporta, a ostatnio kupiłem litr Teachersa w rewelacyjnej cenie i też niczego sobie.
...dowiąż się, są jeszcze miejsca na żerdce... ;)
...dowiąż się, są jeszcze miejsca na żerdce... ;)
Żyję w symbiozie z moim nałogiem, jeśliby stał się uciążliwy, to wtedy chętnie skorzystam :D
Jezu, Czornyj - jak mozna pić takie świnstwo ! Do whisky nie podchodź poniżej Glenlivet !
Nałog nałogiem, ale zdrowie nalezy szanowac !
Jezu, Czornyj - jak mozna pić takie świnstwo ! Do whisky nie podchodź poniżej Glenlivet !
Nałog nałogiem, ale zdrowie nalezy szanowac !
Jak już będę stary i bogaty, to z przyjemnością przerzucę się na single malty. Na razie jestem na nie za skąpy. Szanuję też zdrowie psychiczne mojej żony - już cena nędznego Ballentinesa doprowadza ją do rozpaczy. Kobietom niestety brak zrozumienia dla dobrych, starzonych alkoholi kolorowych (trzasną sobie kieliszek cienkiego Chardonnay i są hepi).
...Szanuję też zdrowie psychiczne mojej żony - już cena nędznego Ballentinesa doprowadza ją do rozpaczy. ...
na to jest rada...pij Ballentajsa bez coli, bedzie taniej :-D
na to jest rada...pij Ballentajsa bez coli, bedzie taniej :-D
Na coli i tak oszczędzam, bo bym jej nie zdzierżył - lekko tylko rozcieńczam kropelką wody. Ballentines jest niewiele mniej syfniutki od wynalazków typu Smugglers, Passport czy Teachers, przyzwoite gorzały zaczynają się od stówy wzwyż... :(
kronos28
14-02-2008, 18:11
Na coli i tak oszczędzam, bo bym jej nie zdzierżył - lekko tylko rozcieńczam kropelką wody.
czyli tak jak tygrysy lubią najbardziej i tak jak bozia przykazała :D - lód jeszcze ujdzie do jakichś vatted whiskey albo do blendów ale do single maltów, kalać to kolą albo lodem kiryje elejson.
co do cen w polsze to niestety :( też mnie to mierzi bom sie rozsmakował w pewnym singlu "for beginners" jak to mówią ;) czyli speysidowym Glenfiddichu a to wszystko przez kumpla co w anglii siedzi i jak przylatuje to mnie takie frykasiki przywozi ;).
Ja widzę że ma się zapędy na master blendera ;) hihi
A tak w ogóle
tak se stoi bo nomanie sam tego nie bede pił :D toż to skandal by był...
Z jednej strony flasia, z drugiej grucha do lewatywy... Hmm...
Ten wątek chyba powinien wylądować w Cafe, i to po godz. 13 i z kontrolą dowodów :)
kronos28
14-02-2008, 18:27
Z jednej strony flasia, z drugiej grucha do lewatywy... Hmm...
:mrgreen: zestaw małego harcerza ;)
Ten wątek chyba powinien wylądować w Cafe, i to po godz. 13 i z kontrolą dowodów :)
jesteśmy tu schowani dlatego :D ciiiii
Swoją drogą tez z tanszych bardzo mi się spodobał Rob Roy - kiedyś podczas rozmowy polecił mi go wykładowca (szkot zresztą wiec zrozumiałe ;))
Co do samego foto to wymowne, bo tak to jest jak sie jedzie bez głowy i umiaru z tym koksem... :( smutne lecz prawdziwe
hehe, to chyba jakaś moda, ciekawe kto od kogo zwalił pomysł z tym wieszaniem butelek, bo ja widziałem coś takiego (http://nikon.org.pl/showthread.php?t=47515&highlight=obraz+po+imprezce)!