PDA

Zobacz pełną wersję : poszukuje driver'a do apple

misialo
12-02-2008, 11:34
witam,

czy ktos moze mi powiedziec, gdzie da sie dorwac .INF do monitora apple cinema display (windows)..?

na stronie apple nie widze,
w pudelku nie bylo niczego
google niczego ciekawego nie proponuje

zastanawiam sie takze nad jakims profilem, do tego monitora, ale poszukiwania daja taki sam rezultat jak przy sterowniku..

help..!

dzieki i pozdrawiam

m

david555
12-02-2008, 16:04
witam,

czy ktos moze mi powiedziec, gdzie da sie dorwac .INF do monitora apple cinema display (windows)..?

zastanawiam sie takze nad jakims profilem, do tego monitora, ale poszukiwania daja taki sam rezultat jak przy sterowniku..

help..!

dzieki i pozdrawiam

m
INF, to będziesz musiał chyba sam napisać, bo, ani widu, ani słychu, ale jeszcze pogrzebię i popytam.

Tom01
12-02-2008, 16:39

Jeśli Pan nie znajdzie, nic się złego nie stanie. INF zawiera tylko informację o nazwie monitora i dopuszczalnych parametrach pracy w sensie rozdzielczości i częstotliwości odchylania.

A profil to sobie trzeba stworzyć. Nie ma gotowców. Te dołączane przez producenta nie zawierają informacji kolorymetrycznej.

k-zu
12-02-2008, 20:34
witam,

help..!

dzieki i pozdrawiam

m

http://www.chait.net/index.php?p=46 pierwszy z google

misialo
14-02-2008, 23:05
pierwszy z google, praktycznie jedyny i do tego nieprzydatny....

probawalem juz roznych karkolomnych akrobacji wlaczajac w to instalacje Apple'owskiego pakietu windzianych driverow, ale nie dosc, ze to nie rozwiazalo problemu, to jeszcze konkretnie mi w systemie namieszalo....

jakies inne propozycje....?

czy nikt pod windami nie uzywa Apple CD 23"...?

pozdrawiam

m

Tom01
14-02-2008, 23:11
jakies inne propozycje....?

Olać sprawę. Do niczego to, tak naprawdę, nie jest potrzebne.

Januszboro
15-02-2008, 00:10
Nic Tobie dodatkowego nie jest potrzebne, rozpakuj podlacz i bedzie wszystko dzialac, na koniec tylko kalibracja. Do tego sprzetu nie potrzeba czegos takiego jak "driverow". Mi dziala bardzo dobrze i napewno Tobie tez bedzie dzialac.
pozdrawiam