Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Magdalena
Magdalena... a potocznie moja Maćka, która niestety dołączyła do grona emigrantów i już nie pomaga mi w pielęgnowaniu moich fotograficznych zainteresowań. Mały apel: Maćka wróć! :mrgreen:
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Pozdrawiam wszystkich odwiedzających!
legionize
10-02-2008, 19:29
Co do tego oddania ze stopki. ja dalej chętny:)
Wiem, wiem legionize ;-) Sesja egzaminacyjna dobiegła końca, teraz sesja poprawkowa a później fotograficzna :mrgreen:
kompleksowy
10-02-2008, 19:55
No i teraz jest problem. Musisz teraz znaleźć kogoś na zastępstwo. Trzymam kciuki.:)
akrzykalski
17-02-2008, 22:28
tut tu ru tut tut ... fotkę wyparowało? :???:
AK
Poszła sobie fotka bo nikt się nią nie interesował :razz:
Nie trafia do mnie kolor skóry, jest czerwononienaturalny. Zastanawiam się też, czy kadr nie za ciasny.
Poza tym, poza fajna, modelka fajna.
andrzej_laskowski
18-02-2008, 11:22
Sobie takie. Swiatełko niebardzo i sztuczność straszna od modelki bije. WB kuleje (za dużo magenty) ale to może mój monitor? Kadr tez ciut za ciasny z tym łokciem obciętym mz. Chyba za bardzo sie czepiam ;) Modelka ma bardzo ładne rysy twarzy.
mi sie bardzo podoba. dobre zdjecie. kadr ciut bym przesunal w prawo.
Zdjęcie bardzo mi się podoba...fajny kadr i ciekawa modelka. Tylko zabarwienie z przewagą żółci mi nie pasuje.
Mateoosh
18-02-2008, 20:12
Jak dla mnie super. Nie dlatego ze lubie piegi :P tez sie oddam :D
Maćka miała być podana na ciepło z dodatkiem miodu, taka myśl mnie naszła, stąd owe czerwienie, żółcienie...eee...
andrzej'u_laskowski nie widzę tej sztuczności strasznej bijącej od modelki :???:
akrzykalski już jest no chodź, chodź... :mrgreen:
Pozdrowionka dla was
p.s. Na zdolnym pcha się wiosna :-P
hedgehog
21-02-2008, 12:01
Mnie żółte i czerwone nie przeszkadza, ale ja jestem nienormalny jak już wczoraj stwierdzono, nie sugeruj się więc, droga koleżanko.
Piękna buzia i cudowne piegi - ileż można by z tego wyciągnąć... :) Maćka, wracaj i przed obiektyw! ;)
Archibald
21-02-2008, 12:03
Mnie też kolor odpowiada, światełko jest mniamuśne i modelka fajna :-)