Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Niezwykly
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
poza tym ze za jasno to sympatyczny portret, dziwie uciete - moze byc :)
tak sobie mysle ze moze ja juz mam swiatlowstret... :)
Pozdrawiam
Fajne połączenie, czyli człowiek w średnim wieku i czapka :)
Archibald
12-02-2008, 15:19
Kurczak, ma coś w sobie ta fotka ;-)
Podoba mi się. :) Szkoda, że ten emblemat tak mocno rzuca się w oczy, ale mimo to naprawdę fajna fota. :)
andrzej_laskowski
12-02-2008, 18:43
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Ja tam bym kontrastu troche dodał.
Archibald
13-02-2008, 00:30
Ja tam bym kontrastu troche dodał.
Twoja wersja kompletnie zmienia odbiór tej fotki ;-) Nie mówię, że jest gorsza, obróbka nawet bardziej mi pasuje, ale oryginał jest "anielski" a Twoja wersja jest "diabelska" ;-)
andrzej_laskowski -> IMHO kompletnie położyłeś fotę. :)
andrzej_laskowski
13-02-2008, 03:34
andrzej_laskowski -> IMHO kompletnie położyłeś fotę. :)
No to fakt, ale tak połozyć to trzeba umieć.;)
a mi 2 bardziej podchodzi, kolory naturalniejsze, choć przesycone troche, ale bardziej mi pasują do tego typu portretu.
Szczerze mówiąc rafael, to baaaardzo odbiega od pozostałych Twoich fotek - bo Perełki mnie powaliły na kolana .
Pozdrawiam
hehee nie bylo mnie tutaj jakiś czas ;] ciekawa ta przeróbka;] dzięki za opinie;]lubie to zdjecie;]
1 wersja lepiej mi leży przez to, że ciepło, sympatyczne spojrzenie, i ogólnie miły przekaz biją od tego portretu. Na drugiej wersji to wszystko koliduje z ciemną obróbką.
uzytkownik
[www.galeria.cyfrowe.pl]
ukradł mi zdjęcie
orginał możecie znaleźć na mojej www.taryll.com dzial VIP jak i tuaj na tym forum
pytanie czy andrzej_laskowski to fotouczniak na na cyfrowe pl?
prosze o odpowiedz w tej sprawie