Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Ze spaceru...
copywriter2000
07-02-2008, 15:17
Moja Ładniejsza Połowa...
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
jacek.gold
07-02-2008, 15:21
Przesadziłeś z tą bladością :(
Aż osiwiało dziewczę blade
copywriter2000
07-02-2008, 15:23
To także zasługa światła.... Fotka robiona w swoistym "tunelu" -> mur niczym |_| a w środku oparta o ścianę moja Agnieszka... słońce odbijające się od przeciwległej ściany trochę wzmocniło efekt bladości...
zdjecie ladne i modelka ladna, ale wloski, nawet jezeli to efekt swiatla, to mogles troche "podpicowac" :)
pozdrawiam
Ta pani nie jest przypadkiem z forum? Czy coś mi się p.....yło :)
Ta pani nie jest przypadkiem z forum? Czy coś mi się p.....yło :)
a jest jest :)
warunki faktycznie były dość .... hmmm .... bunkrowe :) światło ładnie odbijało sie od ścian ale było dość ostre i dawało blady odcień... zresztą sama modelka (:P) tez niewolnicą solarium nie jest :)
A mnie się bladość podoba...
nadaje klimatu...
david555
07-02-2008, 19:17
A mnie się bladość podoba...
nadaje klimatu...
Kurde, jakiego klimatu?
Może coś więcej o tym klimacie, a nie tak enigmatycznie, "klimatu".;)
Bladość bywa interesująca, ale nie zawsze, a na tej fotce nie wygląda ona najlepiej.
Moim zdaniem fotka wymaga poprawek.
edit: ....... bo klimaty niczym z CLOSTERKELLER-a.
edit: ....... bo klimaty niczym z CLOSTERKELLER-a.
czyli jednak jakiegoś :)
a jak oceniacie zdjęcie pomijając rzekomą bladość?
david555
07-02-2008, 19:37
czyli jednak jakiegoś :)
a jak oceniacie zdjęcie pomijając rzekomą bladość?
Modelka SUPER, ale tło do kitu, no i ta 'mgławość' fotki nie służą jej najlepiej.
ten płaszcz i klimat zdjęcia, a przede wszystkim dziewczyna, robią na mnie wrażenie jakbym Maruśkę z "Czterech pancernych" widział :)
copywriter2000
07-02-2008, 19:50
A to dobre! Moja Maruśka:D
david555
07-02-2008, 19:54
A to dobre! Moja Maruśka:D
Albo Anja Orthodox.;)
Albo Anja Orthodox.;)
jako sama zainteresowana wolę porównanie do Marusi :)
Witek "Wisz"
07-02-2008, 20:54
ten płaszcz i klimat zdjęcia, a przede wszystkim dziewczyna, robią na mnie wrażenie jakbym Maruśkę z "Czterech pancernych" widział :)
O to to to:-D A ja nie wiedziałem, z kim mi się dziewczyna kojarzy:mrgreen: Zaznaczam, że bardzo pozytywnie:-D
Zdjęcie fajne, tylko rzeczywiście odrobinkę blade.
Pozdrawiam
no nie zaprzecze że ładniejsza ;) :D ja bym ciasno ciasno to uciał ;) ale to moje ostatnio zboczenie :D
copywriter2000
08-02-2008, 00:06
Dziękuję pięknie za Wasze uwagi. Bonzo a co do kadrowania... Przyznam się, że sam miałem spory dylemat jak ciąć :D
moge dać swoją wersje jak chcesz :)
moge dać swoją wersje jak chcesz :)
daj proszę... sama jestem ciekawa :)
psze bardzo ;)
http://img259.imageshack.us/img259/3024/mysza1ir4bh3.jpg
o kurcze!!!!!
spodziewałam się z Twojej strony jakiegoś podciągnięcia koloru albo coś, bo wszyscy się czepiają bladości... a tu Bonzo nam tnie tylko...
miło :)
jak chcesz to ci moge ją zrobić na mój sposób :D ;) ale nie było o tym mowy :) jak by co to dajcie oryginał i zrobie bo z takiego małego cięzko :)
copywriter2000
09-02-2008, 16:57
No to jeszcze jedno, w obróbce pomagał koelga Bonzo. Serdecznie MU dziękuję!
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
david555
09-02-2008, 17:03
psze bardzo ;)
A co tu się zmieniło, bo nie widzę?:)
To test na spostrzegawczość?;)
david555
09-02-2008, 17:05
No to jeszcze jedno, w obróbce pomagał koelga Bonzo. Serdecznie MU dziękuję!
No i to, choć ma lekki zafarb jest o niebo lepsze.
Fajna fota.:)
david555 w pierwszym poprostu była mowa o kadrze z mojej strony a nie o kolorach ;) jest tylko ciasniej ;)
moim zdaniem w fotce nr 1 kompletnie nie pasuje makijaż jest jak z innej bajki ,natomiast fotka nr 2 bardzo na plus :-D pozdrawiam
copywriter2000
11-02-2008, 10:38
Makijażu na fotce numero UNO prawie nie ma;] Ale okej... Już wiem, że na drugi raz mniej blado w takim "otoczeniu" robić.
david555 w pierwszym poprostu była mowa o kadrze z mojej strony a nie o kolorach ;) jest tylko ciasniej ;)
no cóż.... chyba, że tak... :)
Archibald
12-02-2008, 15:11
A mnie bardzo się podoba nr 1, ta bladość jest bardzo fajna - w końcu kto powiedział, że wszystkie portrety mają być nasycone?.. ;-)
Ostatnia fotka też świetna, dużo cieplejsza w odbiorze, również jestem na tak ;-)
copywriter2000
12-02-2008, 15:21
Dziękuję...
hmm. fotka nr. jeden jak dla mnie jest super pod względem kompozycji, pozy modelki, wyrazu twarzy,
ale niestety modelka ma aż trupio bladą twarz, a w szczególności usta, osobiście nie przepadam
za takimi barwami, chyba że zdjęcie byłoby robione w kostnicy :)
druga fotka dużo bardziej mi się podoba, choć może wywaliłbym te czerwone elementy z rogu oczu :)
to chyba wszystko jeśli chodzi o moje odczucia co do w/w fotek
pzdr.