Zobacz pełną wersję : Coolpix 3100 i firmware
Witam !
Mam pytanie: Czy znacie może zmiany jakie wprowadził Nikon do firmwaru z v1.2 ->1.3 ?
Mowa o aparat Coolpix3100. Jak myślicie warto przechodzić na nowsze oprogramowanie ?
Może ktoś już to zrobił ?
Proszę Was bardzo o pomoc gdyż w sieci nie znalazłem odpowiednich informacji.
Pozdrawiam Serdecznie.
Oprogramowanie - informacje:
Poniżej wymieniono optymalizacje, jakie wprowadzono w wersji 1.3 oprogramowania.
• Przycisku transferu można teraz używać do przesyłania zdjęć do programu PictureProject na komputerze.
• Usunięto problem powodujący niedoświetlenie tych zdjęć zawierających jasne obiekty, które były wykonywane za pomocą wbudowanej lampy błyskowej.
wystarczylo wejsc na strone nikona.
yy a mógłbyś podać adres dokładnie do tych informacji ?
Naprawdę szukałem ale być może źle się za to zabrałem...
I czy zmiana firmwaru odnosi się tylko do tych dwóch podpunktów, myślałem że korzyści będą większe.
Pozdrawiam.
http://nikoneurope-pl.custhelp.com/cgi-bin/nikoneurope_pl.cfg/php/enduser/std_alp.php?p_sid=s3KEZ81i&p_lva=&p_li=&p_accessibility=&p_page=1&p_cv=2.187&p_pv=2.46&p_prods=1%2C46&p_cats=240%2C187&p_hidden_prods=&prod_lvl1=1&prod_lvl2=46&cat_lvl1=240&cat_lvl2=187&p_search_text=&p_new_search=1&p_search_type=answers.search_nl
aby sciagnac to oprogramowanie tzrba sie zalogowac.
milego aktualizowania zycze
Na zagranicznej stronie Nikona pobrać można firmware bez konieczności rejestracji i wpisywania numeru seryjnego/całej reszty danych.
Tylko nie mogę znaleźść tam informacji "Co nowego w wersji 1.3"
Na tym mi najbardziej zależy.
Pozdrawiam
to co ci napisalem jest zywcem skopiowane z strony nikona jak sie czlowiek juz zarejestruje.
wiecej juz nie ma dodatkowych badz ulepszonych rzeczy oprocz tych 2. tak czy inaczej miom zdaniem oplaca sie zaktualizowac.
Aha. Ok Andre Wielkie dzięki.
Zobaczymy, pobawię się w to choć mam obawy. No i tylko te dwie rzeczy, ahh mogliby się bardziej postarać...