Zobacz pełną wersję : [ Glamour/Beauty ] Portret Aśki
Taki portret w raczej klasycznym ujęciu.
Pozdrawiam
MikeP
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Witam,
Przyglądałem się temu zdjęciu i niewątpliwie na plus jest bardzo ładne światełko. Ostre ale i makijaż jest mocny, technicznie wszystko pasuje i nie PSuje :). IMHO nie robił bym tej modelki w półprofilu, albo przynajmniej nie w tym półprofilu. Mam wrażenie, że "en face" będzie lepsza w tym wypadku.
Pozdrawiam,
AMI
PS> Ciekawy, drapieżny wyraz :).
Taki portret w raczej klasycznym ujęciu.
Szczególne oczy. Szczególnie lewe oko :???:
Przemek Paśnik
06-02-2008, 22:40
Jak wyżej. Linia: makijaż oka - nos - lewa kość policzkowa jakoś dziwnie deformuje twarz.
To jeszcze jedno, en face...
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
jacek.gold
06-02-2008, 23:12
Pociągnięcie makijazu na zewnątrz wyglądałoby zdecydowanie lepiej niż do środka ale ujęcie i tak ciekawsze w drugiej wersji
Pociągnięcie makijazu na zewnątrz wyglądałoby zdecydowanie lepiej niż do środka ale ujęcie i tak ciekawsze w drugiej wersji
To juz wizja wizazystki... Ja jedynie strzelalem zdjecia ;)
Pozdrawiam
To jeszcze jedno, en face...
ładne :-D
Bardzo mi się podoba.
Może lewe ucho jest drażniące i linia prawego policzka?
kompleksowy
06-02-2008, 23:56
Ładniejsze na pewno 2, lecz. Lewa strona noska jakoś tak nie naturalnie jasna, dziwna - makijaż? Prawy policzek też coś ma ... Oczka ma ładne, światełko też niczego sobie. Modelka daje radę.
Fajne. Wyraziste i drapieżne.
dwojeczka dla mnie swietna,jedynka też się broni choć Ami ma rację iż dla tego typu urody zdecydowanie kadr nr 2
na obu masz bardzo ładne światło :-D
No właśnie od razu widać lepsza dwójka:), światełko też super! Co do tej kości policzkowej, no cóż trzeba próbować różnych ustawień. Modelka plastyczna nieziemsko, aż za :) trzeba się przy niej napracować ale efekt będzie przedni! Co już widać;)
Pozdrawiam,
AMI
No to jeszcze jedno. Inne swiatlo i makijaz tym razem.
Pozdrawiam
//EDIT