Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] "W pułapce..."
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img171.imageshack.us/img171/4554/45830029zr0.jpg)
Chyba mam lęk wysokości bo od samego patrzenia na to zdjęcie kręci mi sie w głowie...
Dobre...
No i Zenit był w akcji... z rozwalonym całym osprzętem. Musiałem nim potrząsać, żeby mi wskazówka światłomierza zaskoczyła. A tu 10 cm w bok i już by mnie na świecie nie było... :-)
naprawde dobre -widok ekstremalny
No dzięki Panowie... Nie wiedziałem czy wrzucać moje zdjęcia z gór, bo są dosyć specyficzne... ;-) Nie są to w ogólnie przyjętym znaczeniu - ładne widoczki :-)
Harb. Od Ciebie, to tylko zaszczyt dla mnie. Pozdrawiam
Gdzie Ty tam wlazłeś chłopie!!!:shock:
A widok ekscytujący i zapierający dech.
Podoba się:)
Bardzo fajna fotka
Pozdrawiam
tumiwisizm
05-02-2008, 01:35
Wymiata!
Bardzo dobra - podoba mi sie, w koncu widac zes chlopak z poludnia Polski...a wyjezdzales z jakimis morzami:) i heavymetalowymi niebami :), wracajac do fotki: dobry motyw czlowiek/gory, bez cudow PS i udziwnien na sile co jest dosc czeste (pisze tez o sobie)
Za to oldskulowe podejscie (pewno Zenit mial w tym udzial:) ja dalem 4*
Ps. Pewno tez by miala klimat w ladnym BW (oczywiscie nie ze kolor zly)....i dawaj wiecej z gor!!!
cyrusvirus
05-02-2008, 03:21
Zaje*iste!!!!!!!!!! :shock:
diZaster
05-02-2008, 03:24
loooooo, fajne :mrgreen:
adam1277
05-02-2008, 08:25
Bardzo fajne,od samego patrzenie kręci się w głowie
Onsajt to był tzw. "Lost Górski" ;-)
Megazordon
05-02-2008, 12:56
Świetne zdjęcie. Nie wiem, może się mylę, ale mam wrażenie, iż któryś z forumowiczów już wrzucał zdjęcie z tego miejsca, z tą różnicą, że zamiast kilku stała tam jedna osoba.
stempien
05-02-2008, 13:17
!! robi wrażenie !!
Fotka robi wrażenie :) Niezłe.
W którym to miejscu jest?
W moim Zenicie zacięła się kiedyś migawka w Bieszczadach. Puknięcie w skałki i się naprawił :)
Za oddanie prawdziwej grozy gór - szacunek:>
odezwal sie we mnie lek wysokosci:) nie ma co dobra fota.
Fotka robi wrażenie :) Niezłe.
W którym to miejscu jest?
W moim Zenicie zacięła się kiedyś migawka w Bieszczadach. Puknięcie w skałki i się naprawił :)
Jest to końcówka podejścia pod Rysy (od polskiej strony). Między mną a tymi panami na "wysepce" jest jakiś kilometr w dół...(no może ciut mniej) :-) Zdjęcie zrobione ze słowackiego wierzchołka Rysów. Mój Zenit miał parę twardych lądowań zwłaszcza przy pokonywaniu Orlej (za przeproszeniem) Perci. Wytrzymał dużo ale w końcu dał za wygraną... :-) Najgorsze jest to, że nikt w okolicy nie zajmuje się naprawą starych lustrzanek tego typu. Ach te szkła Zaisowskie. Takich miękkich, naturalnych kolorów nie uzyskam swoim D80 z kitem.
O cholera jasna , swietne, podoba mi sie no no brawo.
zkrzysztof
05-02-2008, 20:38
pięny widok, dobre zdjęcie, gratuluję wyprawy:)