Zobacz pełną wersję : Nikon capture 4.2.0
Witam poszukuję instrukcji do programu w języku polskim
Rafał_Sz
02-02-2008, 13:51
A masz oryginał?
grzesiu26
02-02-2008, 14:46
a co to ma do rzeczy czy ma oryginał czy nie ?? a może chce tylko obrazki pooglądać albo strony policzyć. Ojjj kolega chyba sobie posty nabija !!
Nikon Polska
Może jeszcze mają ze starych zapasów.
Rafał_Sz
02-02-2008, 15:38
a co to ma do rzeczy czy ma oryginał czy nie ?? a może chce tylko obrazki pooglądać albo strony policzyć. Ojjj kolega chyba sobie posty nabija !!
Hamuj bajer kolego. Ma to znaczenie, bo jeśli posiada NC nabyty jakimkolwiek legalnym źródłem (np. jako bonus do D300 i D3) ma prawo oczekiwać bezpłatnej publikacji PL od Nikon PL na Postępu.
Jeśli ma mniej legalny, to raczej na Forum jakiejś pseudoinstrukcji w PDFie nie znajdzie.
Paniał?;)
Hamuj bajer kolego. Ma to znaczenie, bo jeśli posiada NC nabyty jakimkolwiek legalnym źródłem (np. jako bonus do D300 i D3) ma prawo oczekiwać bezpłatnej publikacji PL od Nikon PL na Postępu.
Jeśli ma mniej legalny, to raczej na Forum jakiejś pseudoinstrukcji w PDFie nie znajdzie.
Paniał?;)
Mowa jest o NC, który już nie jest rozwijany i udostepniany. Do D3 i D300 dołączany jest NX.
Rafał_Sz
02-02-2008, 19:29
Mowa jest o NC, który już nie rozwijany i udostepniany. Do D3 i D300 dołączany jest NX.
Mój błąd. A mówią czytaj ze zrozumieniem...;)
Ale sens mojego rozumowania chyba pozostał?
A masz oryginał?
moze uzywac przeciez triala, poza tym program jest po angielskiemu, wiec nie wszyscy wszystko qoomaja
grzesiu26
02-02-2008, 19:54
Nie paniał.... ale hamuję... - napiszę mniej teraz...
na Forum jakiejś pseudoinstrukcji w PDFie nie znajdzie.
Nie było tak od razu ?? Miałby chłop jasność...
Do oryginalnego Nikon Capture 4 (i późniejszych wersji) podręcznik był tylko po angielsku, więc wątpię żeby w Nikon Polska mieli coś polskiego.