Zobacz pełną wersję : [ Przyroda ] swan
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://digart.img.digart.pl/data/img/12/93/download/1474529.jpg)
Uwagi i sugestie mile widziane. :)
Marta Baranowska
27-01-2008, 18:44
w fajnych barwach zdjecie, jedyne z czym bym kombinowała to kadr
Centralne kadrowanie zamierzone, jakoś mi się bardziej tym razem tak podobało, wiedziałem że się do tego „doczepicie” :)
Mam jeszcze wersje z „mocnym punktem” ale potem :)
no piękny....
a ta winieta to jest zamierzona czy nie bardzo?
Zamierzona, lepiej bez ?
Mąż mój stwierdził "bez niej /winiety/ byłoby za płytkie"
A ja nie wiem..., ponieważ mam na jej punkcie uczulenie, od razu mi się rzuciła w oczy... i to chyba zależy od oglądacza; mi podoba się kolor wody i winieta nie jest mi do "szczęśliwego" odbioru potrzebna, ale... łabędź odpływa od nas i może to dobrze, że winieta jednak jest, rozumiesz takie wrażenie podglądania, nostalgii, pożegnania... takie tam łabędzie klimaty :)
Czyli każdemu inaczej, ważne co Ty wolisz? :)
Marta Baranowska
27-01-2008, 19:47
Ale ja sie nie czepiam...
Mąż mój stwierdził "bez niej /winiety/ byłoby za płytkie"
A ja nie wiem..., ponieważ mam na jej punkcie uczulenie, od razu mi się rzuciła w oczy... i to chyba zależy od oglądacza; mi podoba się kolor wody i winieta nie jest mi do "szczęśliwego" odbioru potrzebna, ale... łabędź odpływa od nas i może to dobrze, że winieta jednak jest, rozumiesz takie wrażenie podglądania, nostalgii, pożegnania... takie tam łabędzie klimaty :)
Czyli każdemu inaczej, ważne co Ty wolisz? :)
Dzieki Majas
Ale ja sie nie czepiam...
Ja wiem wiem nie czepiasz sie, ale poprostu wiedziałem, ze będzie zauważone.
podoba mi sie ten ptak :-D
podoba mi sie ten ptak :-D
Mi tak się spodobał, że od wczoraj pływa po moim pulpicie :)
Fajna fotka, przyjemna winietka i kolorystyka. Jedyne co mi nie pasuje to tytuł - nie można było pozostać przy starym poczciwym łabędziu? ;)
Fajna fotka, przyjemna winietka i kolorystyka. Jedyne co mi nie pasuje to tytuł - nie można było pozostać przy starym poczciwym łabędziu? ;)
...hehe tak myslalem ale to Angielski labadek, nie nasz polski ;)