Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Laptop dziwna sprawa

KAZELOT
22-01-2008, 09:38
witam mam problem z laptopem a mianowicie po właczeniu i uruchomieniu systemu wyswietla sie tylko tło pulpitu bez jakichkolwiek ikonek bez paska zadan(tak samo jest w trybie awaryjnym) czysty pulpit jedyne co da sie zrobic to wcisnac magiczny skrot ctrl+alt+del podejrzewam ze została wyłaczona jakas usługa lub proces ale nie wiem ktora jesli ktos ma jakie pomysły to prosze o rade z gory dziekuje za odpowiedzi POZDRAWIAM

david555
22-01-2008, 10:48
A co robiłeś zanim nastąpiła ta awaria?
Biegałeś z toporkiem po komputerze?:)
Jednakowoż, cokolwiek byś nie czynił, to teraz powinieneś włożyć płytę instalacyjną do napędu i wszcząć procedury naprawcze, być może nawet łącznie z nakładką systemu.

ziuteczny
22-01-2008, 11:16
próbuj najpierw tryb awaryjny nie słuchaj poprzednika F8 należy wcisnąć, jak więcej nie wiesz poproś kogoś lepszego w te klocki

faktycznie przepraszam

madmips
22-01-2008, 11:19
ziuteczny - ... kazelot wyraźnie napisał, że w awaryjnym jest to samo! David podpowiedział dobrze...

KAZELOT
22-01-2008, 11:38
ok panowie dzieki za zainteresowanie sprawa znalazłem "problema" mianowicie właczyłem przywracanie systemu i DZIAŁA jupiii ;-) ale czemu tak sie stało to pojecia nie mam pozdrawiam

Sejsmolog
22-01-2008, 12:29
Po mojemu to Ci sie explorer.exe nie ładował

DJSony
22-01-2008, 15:23
Po mojemu to Ci sie explorer.exe nie ładował

Dokładnie :) Tyle że explorer jako shell nie jako ekplorator :) tak gwoli scisłości ;)

Pozdrawiam DJS