Zobacz pełną wersję : D300 i Foto Joker
Przymiarka do zakupu.
Za 5999 mam d300 i N50f1,8 cena znaśna.
No to do sklepu, karta CF w dłoń i spieszę wykonać fotkę testową, nazwa pliku DSC_9643.xxx
o rzesz .........................................
Do domu wracam zawiedziony .......................
Ale sobie obejrzę co wyszło
karta do czytnika czytam EXIF total image 1 :D mhhhyyyy
Przemek Paśnik
19-01-2008, 22:18
Może ja mam percepcję jakąś nieteges, ale o co chodzi jakby??? Interpunkcja w Twoim wykonaniu by wiele pomogła...:wink:
Może ja mam percepcję jakąś nieteges, ale o co chodzi jakby??? Interpunkcja w Twoim wykonaniu by wiele pomogła...:wink:
Kolega kalio pali jakiś twardy stuff, a to wygląda na relację z jakiejś projekcji po dymku.
rafiosso
19-01-2008, 22:22
to może ja przetłumaczę na polski: kolega wnioskował z nr fotki, że "nowy" D300 klepnął prawie 10000 fotek, ale na szczęście w domu z EXIFa wyczytał, że był "dziewiczy"
tyle, ze nie zdarzylo mi sie jeszcze, by wyjety z pudelka aparat zapisal plik z taka cyfra w nazwie...
coraz ciekawszy wydaje sie byc d300... :|
Karta nie była formatowana, został stworzony nowy folder d300 ale numeracja została zachowana stad ta nazwa pliku, właśnie to skojarzyłem.
Wyjatkowo ciekawy wątek...
borregaard
20-01-2008, 05:51
Wyjatkowo ciekawy wątek...
Tiaaa,też tak uważam .I Robin na posterunku...Czego więcej trzeba....
Pięknie jest....:-D
Pzdr
Andrzej
Tiaaa,też tak uważam .I Robin na posterunku...Czego więcej trzeba....
Pięknie jest....:-D
Pzdr
Andrzej
Zobacz swoją godzinę. Jeśllii mówimy o posterunku:)
borregaard
20-01-2008, 08:30
Zobacz swoją godzinę. Jeśllii mówimy o posterunku:)
Nie mam swoich godzin....:shock: Czas nie podlega nikomu,to my się musimy do niego dostosować....
A tak serio....to o co Ci chodzi..? Siedzę,spać mi się nie chce...piję piwo...czytam różne bzdety....ale nie jestem na posterunku.
:-D
Nie mam swoich godzin....:shock: Czas nie podlega nikomu,to my się musimy do niego dostosować....
A tak serio....to o co Ci chodzi..? Siedzę,spać mi się nie chce...piję piwo...czytam różne bzdety....ale nie jestem na posterunku.
:-D
Chodzi mi tylko o to że czym starszy jestem tym mniej sn potrzebuję. Wczoraj do 2 byłem tu a dziś ...
To nic personalnego, tylko my wszyscy jesteśmy na posterunku.
Kolega kalio pali jakiś twardy stuff, a to wygląda na relację z jakiejś projekcji po dymku.
hektor widac ze znasz sie na rzeczy
borregaard
20-01-2008, 13:47
Chodzi mi tylko o to że czym starszy jestem tym mniej sn potrzebuję. Wczoraj do 2 byłem tu a dziś ...
To nic personalnego, tylko my wszyscy jesteśmy na posterunku
Wiem ,wiem...ale mam to coraz częściej......:-D
Pzdr
Andrzej
borregaard
20-01-2008, 15:19
chyba tylko po to żeby komuś bezsensowny przytyk zrobić :smile: :wink:
Nie bezsensowny i nie przytyk.....Wiadomo ogólnie,że D300 to Twój ulubiony temat.....:-D :-D
Pzdr
Andrzej
Oprócz D300 w znośnej cenie mają również nowego Nikkora 14-24 2.8 za 5666PLN
Kawał rury, nie spodziewałem się że to szkiełko ma takie gabaryty.
Zupełnie rozbroiła mnie zatyczka zamiast przedniego dekielka, jest naprawdę ogromna :)
pozdr
eles
Oprócz D300 w znośnej cenie mają również nowego Nikkora 14-24 2.8 za 5666PLN
Kawał rury, nie spodziewałem się że to szkiełko ma takie gabaryty.
Zupełnie rozbroiła mnie zatyczka zamiast przedniego dekielka, jest naprawdę ogromna :)
pozdr
eles
Ciężko byłoby założyć na ten obiektyw dekielek ;)
A "zatyczka" jest podobna do tej z fisha 10,5 tylko że ta jest w wydaniu XXXXL :)
borregaard
20-01-2008, 16:26
ale to już lepiej w Kabarecie, czy Alibi na Kilińskiego się spotkajmy przy piweczku.
Zacna propozycja,podziękował....:-D
Myślę,że to da się zrealizować....jak czas i okazja będą.....
Pzdr
Andrzej
Vodafone
20-01-2008, 22:16
No ja sobie o tej porze śpię jak biały człowiek, ale widzę, że niektórzy czuwają na forum całą nockę (godz 04:51) chyba tylko po to żeby komuś bezsensowny przytyk zrobić :) ;)
Czyli czarny człowiek ma inne godziny snu ??? :mrgreen: Ciekawych rzeczy można sie dowiedzieć na forum...
Kacperus
20-01-2008, 22:56
Sam byłem świadkiem jak w FJ testowali sprzęt z gabloty bez karty w body. Proszę o pomoc w wyjaśnieniu jak to się ma do zapisów numeru zdjęć w Opandzie.
piotrnas
21-01-2008, 01:30
karta wplywa na numeracje pliku ze zdjeciem... a kazde zrobienie zdjecia wplywa na przebieg aparatu i samej migawki obojetnie czy z karta czy bez