PDA

Zobacz pełną wersję : problem z D70s

kr1s1983
07-01-2008, 22:33
witam
otoz mam taki problem.Aparat nie widzi karty pamieci pojawia sie tylko napis "FOR" i nie da sie nic zrobic,czytanik natomiast nie ma z karta problemu,dzieje sie to na 2 kartach(cheetach 1GB oraz jaaks stara 64mb) 2 inne male dzialaja.Kiedys mialem tka sytuacje ze skrzywil mi sie jeden pin w gniezdzie karty w BODY.Delikatnie go naprostowalem i dzialalo ale znow sie ten problem pojawil.Zadne zabiegi juz nie pomagaja,mam aparat na gwarancji do konca marca.Czy jest szansa ze jak go wysle zrobia mi w jej ramach?Dziwna sprawa ze wlasnie na tych niektorych kartach dziala a na niektorych nie:(dzieki za pomoc

copywriter2000
07-01-2008, 22:36
A formatowałeś je aparatem czy kompem? To też ma czasem znaczenie.

irek6311
07-01-2008, 22:36
witam
otoz mam taki problem.Aparat nie widzi karty pamieci pojawia sie tylko napis "FOR" i nie da sie nic zrobic,czytanik natomiast nie ma z karta problemu,dzieje sie to na 2 kartach(cheetach 1GB oraz jaaks stara 64mb) 2 inne male dzialaja.Kiedys mialem tka sytuacje ze skrzywil mi sie jeden pin w gniezdzie karty w BODY.Delikatnie go naprostowalem i dzialalo ale znow sie ten problem pojawil.Zadne zabiegi juz nie pomagaja,mam aparat na gwarancji do konca marca.Czy jest szansa ze jak go wysle zrobia mi w jej ramach?Dziwna sprawa ze wlasnie na tych niektorych kartach dziala a na niektorych nie:(dzieki za pomocJeśli gniazdo w Body wyrobione to Gwarancyjny Serwis ...co tu myśleć .

kr1s1983
07-01-2008, 22:40
i tak i tak probowalem.Teraz sie juz nie da w aparacie bo nie widzi karty ale wczesniej jak dzialalo to formatowalem w aparacie,teraz po formacie przez czytnik dalej nie dziala

irek6311
07-01-2008, 22:42
i tak i tak probowalem.Teraz sie juz nie da w aparacie bo nie widzi karty ale wczesniej jak dzialalo to formatowalem w aparacie,teraz po formacie przez czytnik dalej nie dzialamam czytnik i wszystkie karty na PC Formatuje ... działają ,
tu gniazdo będzie raczej problemem ... ślij Body do Serwisu .

kr1s1983
07-01-2008, 22:49
tak zrobie.

Takie pytanie formalne jeszcze mam,kupowalem go w sklepie internetowym mam oczywiscie fakture,oraz jakas polska gearancje na ktorej nie ma zadnej pieczatki nie ejst wypelniona,a jeszcze ejst jakas zola wyglada na miedzynarodowa i na niej jest tylko pieczatk sklepu,czy to wystarczy jak dolacze?dzieki!

irek6311
07-01-2008, 23:00
tak zrobie.

Takie pytanie formalne jeszcze mam,kupowalem go w sklepie internetowym mam oczywiscie fakture,oraz jakas polska gearancje na ktorej nie ma zadnej pieczatki nie ejst wypelniona,a jeszcze ejst jakas zola wyglada na miedzynarodowa i na niej jest tylko pieczatk sklepu,czy to wystarczy jak dolacze?dzieki!Jak sklep tylko www to masz problem z tą niewypisaną Gwarancją , kupując w Internecie zawsze Gwarancje dostaje wypisane ,
może zadzwoń do sklepu i zapytaj (skan faktury i prześlij Gwarancje do sklepu by uzupełnili wpis) .