Zobacz pełną wersję : Instrukcja do D100
boolo_ohara
27-12-2007, 21:30
Witam miłośników firmy Nikon! Moje pytanko - czy ktoś wie gdzie zdobyć polską instrukcję obsługi do D100?
prześlij adres to Ci wyślę
Cześć,
Właśnie kupiłam Nikona D100 niestety nie mam do niego polskiej instrukcji, jeżeli możecie mi podesłać polską wersję
instrukcji do tego aparatu będę ogromnie wdzięczna.
Mój adres: ewa [at] bsdterminal.pl
Pozdrawiam
Ewa
Cześć,
Właśnie kupiłam Nikona D100 niestety nie mam do niego polskiej instrukcji, jeżeli możecie mi podesłać polską wersję
instrukcji do tego aparatu będę ogromnie wdzięczna.
Mój adres: ewa [at] bsdterminal.pl
Pozdrawiam
Ewa
Jak wrażenia? To Twoja pierwsza cyfra, czy wcześniej już miałaś jakąś?
Poważnie jestem ciekaw opinii nt. bądź co bądź zacnego D100.
Aparacik super :)!! Co prawda to moja pierwsza taka "prawdziwa" lustrzanka cyfrowa i w zasadzie jeszcze nie wiele mogę się na jej temat wypowiedzieć, bo dopiero się poznajemy :) ale jak na chwilę obecną jestem super zadowolona :). Bardzo chcę się nauczyć robić profesjonalne zdjęcia a słyszałam, że właśnie ten aparacik mi w tym pomoże :).
Najgorsze jest to, że nie mam do niego instrukcji obsługi w języku PL, a mój techniczny angielski nie jest za mocny dlatego szukam pomocy, może ktoś by mi mógł przesłać właśnie taką instrukcję. Tak więc ponawiam przy okazji prośbę :)!!
messer a Ty miałeś do czynienia z tym aparatem?? Może możesz coś mi o nim powiedzieć więcej??!!
Pozdrawiam serdecznie
PS Do wszystkich, kto może pomóc; mój mail:
[email protected] (będę wdzięczna za przesłanie instrukcji w języku PL do Nikon D100)
Sprawdź skrzynkę i powodzenia ;-)
Piotr033
23-06-2009, 19:37
Wiem, że to ze znacznym opóźnieniem ale też mam problem ze zdobyciem instrukcji do D100. Wiem, że to zabytek ale warto dowiedzieć się się więcej jak już go mam. Proszę o pomoc.
Pozdrawiam wszystkich przy okazji - to mój start na forum.
Piotr
arekk1970
24-06-2009, 22:06
Wiem, że to ze znacznym opóźnieniem ale też mam problem ze zdobyciem instrukcji do D100. Wiem, że to zabytek ale warto dowiedzieć się się więcej jak już go mam. Proszę o pomoc.
Pozdrawiam wszystkich przy okazji - to mój start na forum.
Piotr
I co z tego, że zabytek. Ja sprzedałem jakiś czas temu D100 i przeszedłem na D300 a i tak cały czas wspominam starą dobrą setkę. Nie dam się przekonać - to dla mnie wciąż super aparat (Hmmm.. w sumie to mogłem go sobie zostawić jako drugi). Niestety instrukcję dałem nowemu włascicielowi.
Witam. Również kupiłem nikona D100 Jakiś czas temu. Bez żadnej instrukcji. Czy mógłbym prosić o wysłanie mi jej na maila? Jeżeli tak to bardzo dziękuje. Mój adres to
[email protected]
Z góry dziękuje i pozdrawiam. :)
tu jest niemal wszystko
http://instrukcje.elektroda.pl/index.php?d_start=0
Witam. Również kupiłem nikona D100 Jakiś czas temu. Bez żadnej instrukcji. Czy mógłbym prosić o wysłanie mi jej na maila? Jeżeli tak to bardzo dziękuje. Mój adres to
[email protected]
Z góry dziękuje i pozdrawiam. :)
Sprawdź skrzynkę i daj znać czy doszło.
Pozdrawiam
Dzięki. Doszło. Dzieki tej instrukcji poznałem wiele tajników aparatu xP
Witam !
Ja też poproszę, bo też jestem świeżym posiadaczem D100 :)
[email protected]
microbot
07-07-2009, 21:45
Pozwolę sobie na małe OT. Ciesze się, że są osoby, które sięgaja jeszcze po D100 - to świetna puszka. Sam robię nią zdjęcia i zamierzam eksploatować ją, aż migawka nie zdechnie :) Instrukcji pewnie bym już nie wygrzebał ale w razie pytań o D100 to proszę na PW - chętnie pomogę. Myślę nieskromnie, że zdążyłem już poznać dogłębnie ten aparat. Pozdrawiam.
Witam !
Ja też poproszę, bo też jestem świeżym posiadaczem D100 :)
[email protected]
Sprawdź skrzynkę.
krzysztof jot
08-07-2009, 15:48
tu jest niemal wszystko
http://instrukcje.elektroda.pl/index.php?d_start=0
:) uwielbiam takie odpowiedzi... moze niemal, ale NIE MA szukanej instrukcji do D100.
PS.
co nie oznacza że ja jej szukam - szuwar, nie wysyłaj czasem - ja mam ;)
Dzięki, już się wgryzam ;)
:) uwielbiam takie odpowiedzi... moze niemal, ale NIE MA szukanej instrukcji do D100.
PS.
co nie oznacza że ja jej szukam - szuwar, nie wysyłaj czasem - ja mam ;)
A nie chciałbyś poprzypominać sobie dobrych czasów :mrgreen:
A wiecie ze na stronie polskiej stronie Nikona po zarejestrowaniu, obojetnie jakiego aparatu Nikona, sa instrukcje w PDFie do sciagniecia.....:)
Piotr033
09-07-2009, 17:05
W tej sytuacji wychodzi na to, że poruszyłem temat tej instrukcji i jestem fujara, że nie dałem maila bo dalej nie mam tej instrukcji. Może więc za tym razem. Mój mail:
[email protected]
Z góry dziękuje
Piotr
Krzyszto
10-07-2009, 17:14
Piotr033 instrukcja wysłana
pozdrawiam Krzysztof
Poproszę instrukcje do d100
[email protected]
jacektechnik
19-08-2009, 20:57
Jak szuwar jesteś taki miły mógł bym też prosić :)
[email protected]
Nikon Polska mógłby udostępniać za darmo PDF z instrukcjami do takich staruszków , chyba nie sprzedają jej za kilka stówek ?
A wiecie ze na stronie polskiej stronie Nikona po zarejestrowaniu, obojetnie jakiego aparatu Nikona, sa instrukcje w PDFie do sciagniecia.....:)
Przegapiłem , ale swego czasu chyba nie było ich : )
jacektechnik
26-08-2009, 18:06
Ponawiam prośbę do kolegi Szuwara mógłbym prosić o instrukcje do D100 PL
Witam. To i ja się dołączę do próśb o polską instrukcję do D100:)
[email protected]
Witam. To i ja się dołączę do próśb o polską instrukcję do D100:)
[email protected]
Sprawdź czy doszło. Jeżeli nie - to daj znać na PM.
microbot
02-09-2009, 19:43
Aby odciążyć kolegę Szuwara umieszczam instrukcję na serwerze - do pobrania tu: http://microbot.com.pl/d100.pdf
Waży to to ze 20MB - sam nie wiem dlaczego. Jeżeli Szuwar posiadasz bardziej odchudzoną wersję to mogę umieścić Twoją.
Aby odciążyć kolegę Szuwara umieszczam instrukcję na serwerze - do pobrania tu: http://microbot.com.pl/d100.pdf
Waży to to ze 20MB - sam nie wiem dlaczego. Jeżeli Szuwar posiadasz bardziej odchudzoną wersję to mogę umieścić Twoją.
Dzięki serdeczne za ratunek :)
Niestety ja również dysponuję tylko pdf , który waży prawie 20 MB.
No .... przecież to praktycznie profi puszka jest :mrgreen:. Ja w każdym razie ją uwielbiam :mrgreen:
Na pocztę niestety nie doszło, ale udało się pobrać instrukcję z serwera, także podwójne dzięki!:)