PDA

Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] W buddyjskiej swiatyni...

shaolin
27-12-2007, 15:57
Lingshan, Wuxi... to tu znajduje sie najwyzszy stojacy Budda na swiecie... ale o nim moze kiedys ;)

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://w1.fotoupload.be/47738c5a8760a903951497.jpg)

arachiusz
27-12-2007, 18:27
spoko fota,kolorek wyszedł zajefajnie :)

Marta Baranowska
27-12-2007, 18:35
bardzo ciekawe, i nietuzinkowe

Dyziek
27-12-2007, 19:09
Coś innego Marcinie:)
Jedyne co mi nie pasuje w tym zdjęciu to ubranko tego pana, nie było jakiegoś mnicha w okolicy?:)

sradek
27-12-2007, 19:12
Mi brakuje tego wnętrza! czyli szerzej proszę :)

MajaS
27-12-2007, 19:58
Fota bardzo dobra, tylko po przeczytaniu tytułu spodziewałam się czegoś innego... zmyłka.

harb
27-12-2007, 23:40
Fota bardzo dobra, tylko po przeczytaniu tytułu spodziewałam się czegoś innego... zmyłka.

ja rowniez ,szkoda ze tylko jedna

graf
27-12-2007, 23:46
Coś innego Marcinie:)
Jedyne co mi nie pasuje w tym zdjęciu to ubranko tego pana, nie było jakiegoś mnicha w okolicy?:)

Zgadzam się w 100 %, mogłoby się rewelacyjnie komponować. Zdjęcie bdb. Gratuluję i pozdrawiam.

shaolin
28-12-2007, 03:37
Przyznam szczerze ze nie mialem zamiaru Was brac podstepem - po prostu nie wiedzialem co wykombinowac z tytulem... ale napiszcie czego sie spodziewaliscie - moze da sie cos zalatwic ;)

A co do reki - mnisi byli zajeci liczeniem pieniedzy i wciskaniem ludziom gadzetow... to tez glowny powod dlaczego tak rzadko pojawiaja sie na moich na zdjeciach... Oczywiscie sam bym chcial na zdjeciu reke mnicha, a nie Kononowicza ale takie zycie... :P

MajaS
28-12-2007, 13:23
hm... może to samo ale z wyraźnym wnętrzem opisywanej budowli w tle?...:P

Nemeth
28-12-2007, 22:42
Gdyby nie tytuł to bym nie odgadł, że to buddyjska światynia... a to chyba nie dobrze ...

shaolin
29-12-2007, 04:24
Maja, wpadaj do mnie, a nie bedziesz ogladac jakies moje czerstwiaki... na zywo i tak jest lepiej ogladac takie swiatynie :P

Nemeth, juz napisalem ze tytul to wpadka :P

graf
29-12-2007, 10:50
Maja, wpadaj do mnie, a nie bedziesz ogladac jakies moje czerstwiaki... na zywo i tak jest lepiej ogladac takie swiatynie :P

Nemeth, juz napisalem ze tytul to wpadka :P

Zgadzam się, shaolin. Skoro tak , to może jakiś większy wspólny plenerek ? :) Buddyjskie świątynie na żywo są cudowne ;)

MajaS
29-12-2007, 12:07
Super myśl ten plenerek :P
Marcin, dasz sie złapać za słowo i będziesz nas tam zaraz miał na głowie hehe
Już widzę jak nosze za Tobą sprzęt i oglądam te świątynie własnymi wybałuszonymi gałami hihihi ech marzenia
Gdybym była piękna, młoda i bogata, już bym gnała z bilecikiem na lotnisko, mnie namawiać długo na szaleństwa nie trzeba i obiecuję sobie ciągle, że kiedyś i tak pojadę, tylko najpierw napad muszę jakiś zorganizować na pobliski bank :)
Tymczasem lubię karmić oczy Twoimi obrazami i czekam na jeszcze...

shaolin
29-12-2007, 13:30
graf, ja bardzo chetnie - to bylby moj pierwszy forumowy plenerek :D

Już widzę jak nosze za Tobą sprzęt i oglądam te świątynie własnymi wybałuszonymi gałami hihihi

Mam nadzieje ze nie moj sprzet, bo od jego ciezaru z pewnoscia dojdzie do wybaluszenia gal nawet jak nic nie bedziesz ogladala ;) ;) ;) poza tym zeby tu przyjechac to ani nie trzeba byc bogatym, ani pieknym, ani mlodym [pierwsze dwa stwierdzenia dotycza mojej osoby, 3ci nie - w koncu trudno zebym mowil ze jestem stary majac 23 lata ;)] - trzeba po prostu mocno chciec i chwile poczekac - sukces murowany :)