Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] W buddyjskiej swiatyni...
Lingshan, Wuxi... to tu znajduje sie najwyzszy stojacy Budda na swiecie... ale o nim moze kiedys ;)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://w1.fotoupload.be/47738c5a8760a903951497.jpg)
arachiusz
27-12-2007, 18:27
spoko fota,kolorek wyszedł zajefajnie :)
Marta Baranowska
27-12-2007, 18:35
bardzo ciekawe, i nietuzinkowe
Coś innego Marcinie:)
Jedyne co mi nie pasuje w tym zdjęciu to ubranko tego pana, nie było jakiegoś mnicha w okolicy?:)
Mi brakuje tego wnętrza! czyli szerzej proszę :)
Fota bardzo dobra, tylko po przeczytaniu tytułu spodziewałam się czegoś innego... zmyłka.
Fota bardzo dobra, tylko po przeczytaniu tytułu spodziewałam się czegoś innego... zmyłka.
ja rowniez ,szkoda ze tylko jedna
Coś innego Marcinie:)
Jedyne co mi nie pasuje w tym zdjęciu to ubranko tego pana, nie było jakiegoś mnicha w okolicy?:)
Zgadzam się w 100 %, mogłoby się rewelacyjnie komponować. Zdjęcie bdb. Gratuluję i pozdrawiam.
Przyznam szczerze ze nie mialem zamiaru Was brac podstepem - po prostu nie wiedzialem co wykombinowac z tytulem... ale napiszcie czego sie spodziewaliscie - moze da sie cos zalatwic ;)
A co do reki - mnisi byli zajeci liczeniem pieniedzy i wciskaniem ludziom gadzetow... to tez glowny powod dlaczego tak rzadko pojawiaja sie na moich na zdjeciach... Oczywiscie sam bym chcial na zdjeciu reke mnicha, a nie Kononowicza ale takie zycie... :P
hm... może to samo ale z wyraźnym wnętrzem opisywanej budowli w tle?...:P
Gdyby nie tytuł to bym nie odgadł, że to buddyjska światynia... a to chyba nie dobrze ...
Maja, wpadaj do mnie, a nie bedziesz ogladac jakies moje czerstwiaki... na zywo i tak jest lepiej ogladac takie swiatynie :P
Nemeth, juz napisalem ze tytul to wpadka :P
Maja, wpadaj do mnie, a nie bedziesz ogladac jakies moje czerstwiaki... na zywo i tak jest lepiej ogladac takie swiatynie :P
Nemeth, juz napisalem ze tytul to wpadka :P
Zgadzam się, shaolin. Skoro tak , to może jakiś większy wspólny plenerek ? :) Buddyjskie świątynie na żywo są cudowne ;)
Super myśl ten plenerek :P
Marcin, dasz sie złapać za słowo i będziesz nas tam zaraz miał na głowie hehe
Już widzę jak nosze za Tobą sprzęt i oglądam te świątynie własnymi wybałuszonymi gałami hihihi ech marzenia
Gdybym była piękna, młoda i bogata, już bym gnała z bilecikiem na lotnisko, mnie namawiać długo na szaleństwa nie trzeba i obiecuję sobie ciągle, że kiedyś i tak pojadę, tylko najpierw napad muszę jakiś zorganizować na pobliski bank :)
Tymczasem lubię karmić oczy Twoimi obrazami i czekam na jeszcze...
graf, ja bardzo chetnie - to bylby moj pierwszy forumowy plenerek :D
Już widzę jak nosze za Tobą sprzęt i oglądam te świątynie własnymi wybałuszonymi gałami hihihi
Mam nadzieje ze nie moj sprzet, bo od jego ciezaru z pewnoscia dojdzie do wybaluszenia gal nawet jak nic nie bedziesz ogladala ;) ;) ;) poza tym zeby tu przyjechac to ani nie trzeba byc bogatym, ani pieknym, ani mlodym [pierwsze dwa stwierdzenia dotycza mojej osoby, 3ci nie - w koncu trudno zebym mowil ze jestem stary majac 23 lata ;)] - trzeba po prostu mocno chciec i chwile poczekac - sukces murowany :)