Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] ''oczekiwać ze strachem''
arachiusz
26-12-2007, 22:00
''oczekiwać ze strachem''
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img186.imageshack.us/img186/6949/oczekiwazestrachemvu4.jpg)
akrzykalski
01-01-2008, 16:13
hmmm, stachu coś tu mało ;)
IMO kadr zdecydowanie za ciasny... całość przez to sporo traci na dramaturgi i klamat leci w kosmos.
noworocznie pozdrawiam
AK
Ja bym prostował i pozbył się w prawy górnym rogu tego czegoś i dołu.
diZaster
01-01-2008, 21:13
powiem lekko zlosliwie: wroc do swietnego makro :razz:
ostrośc poszla trochę nie-wiadomo-gdzie :) no i deseczki faktycznie warto by było wyprostować :)
arachiusz
02-01-2008, 16:17
ostrośc poszla trochę nie-wiadomo-gdzie :) no i deseczki faktycznie warto by było wyprostować :)
ostrość jest tam gdzie ma być ,co do deseczek kadr zamierzony .
powiem lekko zlosliwie: wroc do swietnego makro :razz:
trzeba czegoś innego spróbować robaki śpią :)
to tak sie z rodzina obchodzi, w komórce się zamyka, za co? Bezlitosny dziadek ;) :mrgreen:
pozdrawiam
arachiusz
02-01-2008, 18:06
to tak sie z rodzina obchodzi, w komórce się zamyka, za co? Bezlitosny dziadek ;) :mrgreen:
hehe jaki dziadek , ojciec oprawca raczej :)
hehe jaki dziadek , ojciec oprawca raczej :)
upss.. ten tego.. jakimiś takimi dostojnymi czcionkami piszesz.. no i te zdjęcia makro jakbyś ze 300lat robił- stąd ten wniosek :oops:
powracajac do zdjęcia.. az boje się pomysleć, o nastepnych fotkach.. pamietam był kiedyś miś spadnięty z lodówki cały we krwi.. ufff
Co ten Nikon robi z ludzmi.. ;)
pozdrawiam
arachiusz
03-01-2008, 13:30
hehe były jeszcze inne jak poszukasz znajdziesz :)
a co do wieku mam dopiero 32 wiosny :)
szkoda, ze krzywo i bez ostrosci.. ciasnosc kadru mi akurat nie przeszkadza - lubie takie.
pozdr
Art.
arachiusz
03-01-2008, 20:47
szkoda, ze krzywo i bez ostrosci.. ciasnosc kadru mi akurat nie przeszkadza - lubie takie.
pozdr
Art.
krzywo ??? popatrz dobrze ,co do ostrości jest tam gdzie ma być , na oku.
Witam
Robisz charakterystyczne zdjecia utrzymane w specyficznym klimacie. Wszystkie mi sie podobały. To nie.
Nie ma klimatu, nie podoba mi sie konwersja do b/w, zdjecie wydaje sie być przypadkowe. Za dużo skośnych linii przecinających kadr.