Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] Jemen
zapraszam na nowe foty, wciaz w trakcie selekcji i obrobki, tykm razem Jemen, miedzy innymi oboz uchodzcow somalijskich :
http://www.flickr.com/photos/nygus/
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://onephoto.net/uploads/nygus/1198060698_gal_dsc_1346.jpg)
Zdjęcia rewelacja ... jak zwykle zresztą. Dawno nie prezentowałeś swoich prac na forumie :D
Madziulek
19-12-2007, 13:21
miło znów oglądać Twoje zdjęcia ,
jak zwykle rewelacyjne i poruszające
nie, tamron 17 - 50 na nikonie, oraz 35 f2 na canonie 5d
Abstrahując od jakości fotki, która jest bardzo fajna coś mnie w kadrze zdziwiło? pewnie to przypadek, ale ciekawy:
po lewej stronie za głównym bohaterem jest mięso, tak?
po prawej stronie za bohaterem jest ludzka noga jakiejś postaci na taczce, tak?
Boziu, to co tam się działo?! :D:wink:
Pozdrawiam i idę po lince oglądać dalej
Maja
świetne zdjęcie. bardzo mi się podoba. brawo, brawo i jeszcze raz brawo :)
pozostałe także świetne
nygus byłam na Twojej stronie i obejrzałam też początek (10 stron) ze zbioru pod linkiem - oniemiałam, zbieram szczękę spod biurka i obiecuję, że na pewno tam wrócę nie raz.
Szacunek i dodaję do ulubionych.
Pozdrawiam
Maja
bomba! zazdroszczę Ci strasznie... ;)
bomba! zazdroszczę Ci strasznie... ;)
ja też zazdrościłem podobnych zdjęć z dalekich krajów. ale zmieniłem do tego tematu podejście aby nie popaść w zły stan psychiczny. już nie zazdroszczę :) , tylko biorę się do roboty i zaczynam zbierać kasę i realizować plany...
Jak zwykle genialne. Świetna galeria.
Witam,
Fajne zdjęcie, odważne. Bardzo dobra głębia ( zarówno oczy jak i ręce ze zdjęciem ). Szkoda, że nie jest szerzej, było by genialnie. Ale i tak dobra fotografia i reporterka, gratuluje.
Pozdrawiam,
AMI
PS< Jak sie jeździ na takie reportażę!?
Kordian d70
20-12-2007, 18:14
gdzies juz widzialem to zdjecie, czy to mozliwe?
nie jestem pewien ale to byla chyba fota ktora zdobyla jakas nagrode.
Abstrahując od jakości fotki, która jest bardzo fajna coś mnie w kadrze zdziwiło? pewnie to przypadek, ale ciekawy:
po lewej stronie za głównym bohaterem jest mięso, tak?
po prawej stronie za bohaterem jest ludzka noga jakiejś postaci na taczce, tak?...
Dokładnie, aż strach pomyśleć, czym nasz bohater się zajmuje...:???:
Zdjęcie rewelacyjne- pewnie dzięki pasji, bohaterowi miłe wspomnienia przywołałeś, stąd też i nam dane oglądać Twoje fotografie z tamtego zakątka Świata.
T_P_
ta fota nie z dobyla zadnej nagrody, dopiero co przyjechalem
zas jezdzi sie normalnie - kupuje sie bilet, zalatwia sie kontakty itd . im wiecej sie jezdzi tym latwiej
Nygus - świetna galeria na stronie. Dobra reporterka to dla mnie jest. Prosta i nie przegadana.
Pozdrawiam
Takie tam nygusowe... ;) ;) ;)
Zwala mnie z nóg.Mocne zdjęcie szczególnie jak zna sie całość sekwencji z Twojej strony
Madziulek
21-12-2007, 13:03
Poznań może być z Ciebie dumny ;-)
mógłbyś podawać nam info o swoich wystawach na forum....