PDA

Zobacz pełną wersję : CZYSZCZENIE D70s - Łódź

CSC
05-12-2007, 17:56
czesc!
chciałem poprosić o pomoc w sprawie czyszczenia d70s...
aparat jest brudny w piasku i soli morskiej. Sól jest nawet na bagnecie...wole nie wiedziec ile wpadłe do środka body... newazne!

chciałem oddać go do jakiegos serwisu w ŁODZI. Chcę zeby ktos kto się zna na tym się nim zajął.... kkompletnie nie wiem gdzie isc/kogo szukać. Jeślio macie jakieś namiary to poproszę :)

rockabilly
06-12-2007, 02:03
Hmmm....ciężka sprawa..

Na pietrynce jest taki zakładzik naprawy aparatów, w oficynie, na deptaku..ale numeru nie pamiętam.

Ale wiem...w komisie na Wólczanskiej/Struga coś będą wiedzieli, podadzą dokładny namiar:)

CSC
06-12-2007, 23:14
hehe, lekka nie jest :)

ok, sowiem sie tam, jeśli jeszcze ktoś coś wie to napiszcie :)

Rafrashu
07-12-2007, 19:06
Piotrkowska 83, 85, lub 88. (brama przejsciowka z piotrkoskiej na kosciuszki) Zobaczysz stary szyld "naprawa aparatow" w prawej oficynie ( wchodzac od piotrkowskiej ) Brama na przeciwko sklepu monopolowego "źródełko". Na pewno znajdziesz:)

jasiu102
07-12-2007, 19:25
Piotrkowska 83, 85, lub 88. (brama przejsciowka z piotrkoskiej na kosciuszki) Zobaczysz stary szyld "naprawa aparatow" w prawej oficynie ( wchodzac od piotrkowskiej ) Brama na przeciwko sklepu monopolowego "źródełko". Na pewno znajdziesz:)
hehe numery które podałes się wykluczają nie mogą być po jednej stronie parzyste i nieparzyste. ale jeżeli po stronie zachodniej to 83 lub 85 :).

Michal_C
07-12-2007, 19:54
Hej
Piotrkowska 85 Zbigniew Sieczko tel niestety nie mam
drugie miejsce
KOBAKOV
Pojezierska 2/6 tel 654 55 00.
Dawno nie dzwoniłem więc nie wiem czy wciąż działają
Myślę że w Polskich Książkach Telefonicznych znajdziesz ich aktualne namiary.
Jeśli trafisz do nich i zrobią Ci aparat to podziel się wrażeniami
pozdr