Zobacz pełną wersję : [ Przyroda ] Zza szyby #2
W koncu matryca tez jest za szyba... i to nawet kilkoma, roznej grubosci :P
Z dedykacja dla Andrzeja... zeby szyby okienne omijal z daleka :P
Czapla bialoskrzydla w pozycji do wystrzalu... czyli po namierzeniu obiadu i napieciu sie... co ciekawe - odpuscila... i wrocila do pozycji wyjsciowej... a juz bylem przygotowany na jakis megaszot... :D ale jak widac nawet kurczak moze zrobic czlowieka w konia... ;) ;) ;)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img139.imageshack.us/img139/2115/namierzyla1pl7.jpg)
DonMaliniacco
04-12-2007, 12:19
Świetna fotka
borregaard
04-12-2007, 12:45
dedykacja dla Andrzeja... zeby szyby okienne omijal z daleka :P
Dzięki łaskawco...:-D
.....ale wredota.....:twisted:
Pzdr
Andrzej
..nie będę taki...czapelka jest śliczna..:-D
Kordian d70
04-12-2007, 12:47
zaj...... fota ;-)
Podziwiam ptaszynę - ja jak się napnę to już nie odpuszczam :)
Pięknie ma wybałuszone i ostre oko, normalnie jak koralik jakiś.
Pozdrawiam
Maja
ps. ...a i kadr jest świetny! :) idealny w tej sytuacji, wręcz!
Ale "czajnik"... ataaaaaaaak!!!!
Świetne :)
pozdrawiam
jak zwykle super,Ty to masz Chłopie plener -całe Chiny ,ile ja bym tam narobił fotek ! ależ Ci zazdroszczę:-D pozdrawiam
jest akcja i tło kolorem skomponowane z bohaterem wydarzeń
rewelacja
Powtórzę za poprzednikami: świetne.
wspaniałe! Bardzo interesująco wyszło tło...
Potęga, zdjęcie potęga. Powinieneś je sprzedać do National Geogr... albo gdzieś. Widzę u nich znacznie gorsze obrazki, nad którymi się rozpływają - to co dopiero powiedzieliby na Twoje!
DonMaliniacco, dzieki :)
Andrzej, wiesz ze ja to z serca... zebys robil jak najlepsze zdjecia! a nie jakies zzaszybne czerstwiaki :P masz tu swietnych ptasiarzy [nie mowie o sobie oczywiscie, bo ja sie nadaje do tarcia chrzanu co najwyzej:mrgreen:] wiec jest od kogo sie uczyc... dzialaj! :) p.s. W sumie to sie tyczy wszystkich zaczynajacych z kurczakami :)
Kordian d70, dzieki :)
Maja, przeciez juz wszyscy stwierdzili ze moi modele to zabawki, dlatego oko wyglada jak koralik :mrgreen::mrgreen:
Nikuś, trzeba bylo jej to powiedziec - moze wtedy by naprawde zaatakowala... bo teraz to wyglada na to ze ona na mnie tylek wypiela... i tyle :mrgreen:
Janusz, nie ma czego zazdroscic... a i Ty masz plener wspanialy - cala Europa... poza tym Chiny stoja otworem, chcesz to wpadaj, tylko kup duuuzo duuuuzych kart :)
Jarku, ale zaluje ze nie dokonczyla... wtedy bylo by to na co czekam od dawna :) [czyli doooobra akcja :)]
Adrian, dzieki :)
Marku, a ja powtorze za soba - dzieki! :)
Waldku, ciesze sie ze Ci sie podoba :) ale na takie tlo juz w tym roku nie trafie... chocby z tego wzgledu ze za chwile przyjezdzaja goscie swiateczni i trzeba sie nimi zaopiekowac :)
bombelku, milo mi to czytac... ale domyslam sie ze latwiej mi bedzie wydac wlasna gazete niz cos im wcisnac ;) ale moze kiedys sami zadzwonia... jak juz bede slawny i fajny :D:D
Dziekuje raz jeszcze wszystkim!
grzegorzps
06-12-2007, 22:00
Zdjecie pelne profi, az chce sie do niego wracac. Brawo.