Zobacz pełną wersję : [ Przyroda ] MYSZOŁÓW w śniegu...
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://imageshack.us/?x=my6&myref=http://www.imageshack.us/)
Jest dobrze baaa bardzo dobrze ....
Pieknie ci przypozował .....
drakenus77
30-11-2007, 21:47
godna fota pogratulować !
NO Endriu :mrgreen: wielkie gratulacje. :-D
Pershing
01-12-2007, 00:32
No niezły model z tego myszaka. Drugi profil też Ci dał zrobić? Fotka bardzo przyjemna, gratuluję spotkania i udanej sesji.
Swietna fota. Jedynie ten cień... Ale pomimo tego super. Gratulacje.
Najs! Ladnie zapozowal :) cien nie przeszkadza, snieg nieprzejarany... dobra robota!! czekam na wiecej :)
piter670
01-12-2007, 08:03
Pięknie :-D
Troszkę przeostrzone i za ostre światło niestety. Jestem na nie.
pozdrawiam
borregaard
01-12-2007, 12:10
No zawsze się znajdzie taka istota.......
Dla mnie ,miastowego ,wstępnie początkującego,mającego kontakt z przyrodą poprzez.....Żubrówkę i szybę....:wink: :-D...to brzmi jak herezja..............:-D
Pzdr
Andrzej
Wojtek_sl
01-12-2007, 14:46
A mi się podoba. Jak większość ptasich :-). I pomału zaczynam zielenieć z zazdrości :mrgreen:
Jurgen a bierzesz pod uwagę, że to jedno z pierwszych fotek andre84 i z pewnością będzie robił kolejne lepsze.
Zawsze musisz występować w roli kata ?
Ja widziałem dużo gorsze fotki na różnych fotach a słów krytyki raczej mało.
choć surowa krytyka daje człowiekowi kopa do roboty to tutaj bedę tej foty bronił. Ostre światło jest, trudno się nie zgodzić ale na myszaku jak i na śniegu przepałów nie ma. No i na moim monitorze przeostrzeń nie widzę :)
arachiusz
01-12-2007, 17:30
dla mnie jest ok :)
Tomajk ciebie nie można krytykowac, bo się obrażasz, to moze ktoś inny wyciągnie wnioski.
Jeżeli autor jest poczatkujący i robi takie zdjęcia, to za miesiąc, po kilku sesyjkach przy padlince do fotek nie będzie się mozna doczepić.
Pozdrawiam
A tam zaraz się obrażam, :mrgreen: masz za duże wymagania w stosunku do mnie, zresztą teraz to już nie tylko ty. :)
Wiem, że skoro fotka skłoniła cię do napisania paru słów, to już jest dobrze, ale żeby zaraz na NIE ?
Zniechęcać też nie jest dobrze, strach przed krytyką nie raz nie pozwala wrzucić fotki, choć może okazać się całkiem dobra, a niejednokrotnie lepsza od gniotów nad którymi pieją niektórzy peany zachwytu.
jurek1906
01-12-2007, 22:53
lubie Jurgena za szczerosc.malo pisze , ale jak juz to prawde i jest szczery do bolu. krytyka ,szczera krytyka pomaga. mnie zdjecie sie podoba
Jacek Wrzesińsk
01-12-2007, 23:08
Ja jestem na tak ! Podoba mi się! Świetny strzał andre84!!:-D
lubie Jurgena za szczerosc.malo pisze , ale jak juz to prawde i jest szczery do bolu. krytyka ,szczera krytyka pomaga. mnie zdjecie sie podoba
hihihi świeta prawda :) Jurgen od innych wymaga tak jak od siebie ale tylko nieliczni mogą z nim konkurować ;) No i fakt: do gadatliwych nie należy :) :)
pozdrawiam
Za ostry w swych osądach jesteś Jastrzębiu :-)
światło wcale nie jest za ostre, jedynie może być zaróżowione, ale w intensywności jest OK
jest rysunek śniegu, jest szczegół w cieniach - technicznie bardzo poprawne zdjęcie
Jurgen zauważ, ciekawy kadr, nie centralny
cienia za ptakiem prawie nie widać, komponuje się i ginie w innych pasach światła-cienia
wprawdzie nic tu nie powala, ale nie na każdym zdjęciu jak w filmie Matyska myszołów musi dusić jastrzębia ;-)
to jest statyczne i też jest dobre
Chyrzy, ja też takie zdjęcia robię. Niestety wyglądają po prostu źle. Zarówno na monitorze jak i na odbitkach.
Czasami mamy wpływ na warunki, a czasami nie. NIe zmienia to jednak faktu, że nie wszsytko co się pstryknie jest ok.
Chyrzy, ja też takie zdjęcia robię. (...) Czasami mamy wpływ na warunki, a czasami nie. NIe zmienia to jednak faktu, że nie wszsytko co się pstryknie jest ok.
Zgadzam się w 100%
Niestety wyglądają po prostu źle. Zarówno na monitorze jak i na odbitkach.
A co wygląda źle?
:idea: szykuje się wymiana "słów" :-D
$%#%^%*&^*(
:-D
nie dam sie sprowokować!
A można wiedzieć jakie szkło??
A można wiedzieć jakie szkło??
Nikon 500f4