Zobacz pełną wersję : [ Przyroda ] Ostatnia...
...obiecuje... :oops::oops::oops::oops: ;) ;) ;) I ide spac... moze jutro bedzie ze mna lepiej... oby!
Nadobna na dobranoc :)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img57.imageshack.us/img57/8282/nad3poproi0.jpg)
Normalnie piórka jej widać, każde z osobna... niby żyleta, ale w miękkim świetle.
Znowu extra...
nic nowego ...:(
mógłbyś czasem jakiś badziew wstawić żeby człowiek mógł się powyżywać, a Ty co... :)
Kuruj się :)
Pozdrawiam
Maja
Pershing
01-12-2007, 00:38
Super ptaszysko wyszło. Światełko fakt mięciutkie ale takie to tylko w Chinach mają:-D Swoją drogą dobrze jest mieć kilku mistrzów na forum, bo jest się od kogo uczyć.
Shaolin znasz moje zdanie.
borregaard
01-12-2007, 12:04
mógłbyś czasem jakiś badziew wstawić żeby człowiek mógł się powyżywać, a Ty co... :smile:
Przeca to atrapa..............nie można ciągle tak samo dobrze pokazywać ptaka.....:wink:
Pzdr
Andrzej
..ale wyszło,sam kołami do góry leżę....myślałem że tylko teksty Majki mogą rozśmieszać.....:-D
Ja pierdzielę - miodzio, ehhh ja już się wychylał szybko nie będę :-(
arachiusz
01-12-2007, 17:24
masakra :)
Patio, to moja poobdzierana Sigma 100-300/4 + TC1.4x ;)
Maja, przeciez wstawiam... :-P
Pershing, mam nadzieje ze z tym mistrzem to nie o mnie bo ze mnie taki mistrz jak z koziej pupy trabka ;) a swiatelko mieciutkie sie trafia rzadko [w tym rejonie, Jangcy za rogiem nie pomaga ;)] ale jak sie juz trafi to trzeba skorzystac... :)
Marcinie, znam i dziekuje bardzo :)
Andrzej, no i sam wpadles... ;) ehh widze ze ptaki to jednak kuszaca sprawka ;) ;)
Janusz, no prosze Cie... wychylaj sie! raz raz, albo przyjade i Cie pogonie na te czapelki wlasnorecznie! ;)
arachiusz, dzieki za wizyte :)
albo przyjade i Cie pogonie na te czapelki wlasnorecznie
Serdecznie zapraszam! ;-)
Przeca to atrapa..............nie można ciągle tak samo dobrze pokazywać ptaka.....:wink:
Pzdr
Andrzej
Można, można, jak widać niektórzy potrafią!
Marcin już wie jak się lansować, pokazując w pięknym świetle ptaka! :)
Raz ptaszek czupurny, raz ostry, innym razem kolorowy - cała paleta :) A jak przy tym ciekawie zagada... ta mamy "ptaszek - radiowiec", inny to "wodzu" - normalnie scenariusze z ptaszkami w rolach głównych :)
Pozdrawiam bo będzie OT
Byle to nie była faktycznie "ostatnia" ptaszyna Marcina...
Maja
Janusz, jeszcze bedziesz tego zalowal :mrgreen:
Maja, mam nadzieje ze to nie bedzie ostatnia moja ptaszyna... :)
Normalnie szok, że tak Ci pozują... Klasa, ale to jak zwykle, można powiedzieć.
Jak im powiedzialem ze bombel obejrzy te zdjecia to od razu sie ustawily w kolejce na sesje... :mrgreen:
modelka przepiękna, nie wiem tylko czy górną krawędzią nie przygniotłeś jej głowy ;-)
Normalnie szok, że tak Ci pozują...
On ma je przekupione wszystkie, ale czym je przekupia to nie wiem, niech się sam przyzna :)
To się "nudne" robi, bo wszystkie świetne, te Twoje ptaszki, przyczepić się nie ma do czego. A Polak musi czasem ponarzekać, tu nie Chiny, haha :)
:mrgreen: Chiny znane są z produkcji zabawek. Marcin zakupił wypchanego pierzaka i ustawia go w różnych pozycjach i miejscach. Trzeba przyznać, że atrapa wygląda na bardzo naturalną... :mrgreen:
Jarku, do przygniatania glowy jeszcze daleka droga :D
Marku, napis Nikon dziala nietylko na ludzi ;) ;) ;)
Waldku, niedlugo zaleja nimi polski rynek wiec uwazajcie :mrgreen: