Zobacz pełną wersję : [ Przyroda ] Portrecik
Jako ze ostatnio pojawilo sie pare portretow kurczaczych ;) to i ja mam cos dla Was z tego tematu... swiatlo z kontry, partyzant ninja [znaczy sie ja :mrgreen:] i czapelka bialoskrzydla...
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img64.imageshack.us/img64/2558/portretowo1gm2.jpg)
powiem Ci, że zdjęcie zachwyca :) Bardzo mi się podoba z tym światłem, doskonale podkreśla kontury ;)
jurek1906
26-11-2007, 13:07
za Waldkiem, doskonale :)
Te światło z kontry to chyba cały cymes tego zdjęcia właśnie. Świetny kadr, o jakości powtarzał się nie będę... ;)
borregaard
26-11-2007, 22:33
Schrzaniłeś..............oko mi się nie podoba....
Żartuję ofc.............:-D
Pzdr
Andrzej
Schrzaniłeś..............oko mi się nie podoba...
a mnie ta flara ;).
Pozdrawiam T_P_
Dzieki... taki plan byl zeby zdjac ja z kontry, juz kiedys tak zrobilem i bylo calkiem niezle, a tu jeszcze lepsze swiatelko niz wtedy - musialem skorzystac :)
borregaard, T_P_, lobuzy! ;)
Piękny kadr .Ptaszor też :)
meliszipak
27-11-2007, 13:51
bardzo dobre. naprawdę.
Shaolin wybacz to pytanie- czy to może sigma ?
meliszipak, Sigma, Sigma... w torbie nic innego nie mam czym moglbym siegnac takiego lobuza... :) ale moze kiedys... ;) ;)
Pawel Pawlak
27-11-2007, 16:57
szalejesz na maxa ;) Tak trzymaj, gratulacje :)
szalejesz na maxa ;)
Ktos musi :mrgreen:
Dzieki!
Stary przesadziłeś z wyostrzaniem! Zobacz na białą obwódkę czapli.
;)
super i mnostwo fajnego koloru
wspaniały portret psychologiczny zaklęty w leluchach
jedyne co bym wywalił to kółko w PG
Jak ja przegapiłam to zdjęcie?
Fantastyczne :-D
Fantastyczne :-D
Fakt. Cudne. Marcinie czy zagorzali fani Twojej fotografii mogą prosić o takie cudo z autografem, aby zrobić odbitkę i powiesić na ścianie?
Damian911
07-12-2007, 02:22
cudnie wyszło, świetne światło:)
Beato, wazne ze odnalazlas :)
dwl, nie wiem co powiedziec - bo jestem zaskoczony... oczywiscie bardzo mile zaskoczony :) jestes chyba pierwsza osoba ktora chcialaby wieszac sobie moja fote na scianie... [no dobra, nie liczac naszego nikonowego kalendarza, ale to zupelnie co innego ;) ;) ;)]... i mysle ze da sie z tym cos zrobic :) moze reszte zalatwmy na PW :)
Damian991, dzieki :)
Michale, mam tylko nadzieje ze nie wybuchnie w najmniej oczekiwanym momencie ;) ;)