dziki_lysy
18-01-2006, 23:14
W swoim pierwszym poscie na poczatku chcialem przywitac wszystkich forumowiczow:)
Witam ;)
po czem przejsc do zadawania pytan.
krotki wstep: kupilem niedawno Canona 300D (ale nie o nim bedzie dalej) i jestem bardzo zawiedziony wykonaniem tego modelu (mimo iz jest to wersja black) i ogolnie praca.
Z tej racji sprzedaje 300D i chce przesiąsc sie na d50.
I tu zaczyna sie problem. Otoz na body nikona bede musial wydac najmarniej ok 1900zl.
I bede musial kupic do niego na poczatek jakis tani (albo nawet bardzo tani) obiektyw.
Co mozecie polecic jesli chodzi o najtansze szkla do nikona? Brac kitowe szklo czy moze ktorys z sigm? Albo jeszcze jakis inny tamron?
Licze na fachowe opinie z Waszej strony ;)
pomozcie bo canon mnie dobil i nikon musi pomoc wstac :P
pozdrawiam serdecznie ;)
Witam ;)
po czem przejsc do zadawania pytan.
krotki wstep: kupilem niedawno Canona 300D (ale nie o nim bedzie dalej) i jestem bardzo zawiedziony wykonaniem tego modelu (mimo iz jest to wersja black) i ogolnie praca.
Z tej racji sprzedaje 300D i chce przesiąsc sie na d50.
I tu zaczyna sie problem. Otoz na body nikona bede musial wydac najmarniej ok 1900zl.
I bede musial kupic do niego na poczatek jakis tani (albo nawet bardzo tani) obiektyw.
Co mozecie polecic jesli chodzi o najtansze szkla do nikona? Brac kitowe szklo czy moze ktorys z sigm? Albo jeszcze jakis inny tamron?
Licze na fachowe opinie z Waszej strony ;)
pomozcie bo canon mnie dobil i nikon musi pomoc wstac :P
pozdrawiam serdecznie ;)