Zobacz pełną wersję : [ Przyroda ] Godzilla...
...w jesiennych barwach ;) to tak zeby nie bylo ze odpadlem z gry ;)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img80.imageshack.us/img80/8262/godzillatr0.jpg)
Świetny kadr! Ptakun niby ciemny, ale tak w "sam raz" - bardzo mi się to światełko podoba.
Tylko jedno pytanie: ptakun ma mleczne oko... ślepy był czy jak? Chociaż pewnie nie wiesz....
Bardzo dobre
Pozdrawiam
Maja
A jednak wiem ;) to po prostu 3cia powieka, ktora sluzy ptaszkom do mrugania ;) zwana migotka :)
Hm..., że koty maja trzecią powiekę to wiedziałam, ale ptaki?! fiu fiu człowiek uczy się całe życie, dziękuję :)
Maja
A jednak wiem ;) to po prostu 3cia powieka, ktora sluzy ptaszkom do mrugania ;) zwana migotka :)
Masz te ptaszorki- nawet oczko do Ciebie puszczają ;-). Może i mniejsza GO by się przydała, ale co tam- zdjęcie przednie. T_P_
T_P_, dzieki :) jak bedzie jasniejsze szklo [albo D3 :D] to i GO bedzie mniejsza ;)
shaolin- to był taki mały przytyk (zapomniałem dodać oczka ;-)). Na marginesie, to cóż można innego wymyślić, jak każde Twoje zdjęcie niemal o doskonałość się ociera :-D.
Pozdrawiam T_P_
dobra fotografia
ślepowron ułożył się zgrabnie, w zgodzie z gałęzią
tak dla ideału; to można zrobić przeszczep oka i wygasić patyczek przeszywający szyję
ale jak wiadomo natura to nie studio, dlatego więcej się wybacza i spokojnie można wystawić 5+ :-)
Kordian d70
22-11-2007, 15:43
fajne ptaszysko
[...]jak każde Twoje zdjęcie niemal o doskonałość się ociera :grin:.
Chcialbym zeby tak bylo... ;) ;) ;)
Jarku, dla idealu gasilbym co najwyzej badyla, oko zostaje ;) 5+ mi bardzo pasuje... szkoda ze w szkole rzadko kiedy taka ocenka mi wpadala ;)
Kordian d70, dzieki za wizyte :)
no że akurat mrugnął, pech :) Fajne ujęte i dobrze w kadrze siedzi ;)
Zawsze mruga jak tak robi ;) dzieki :)
O kolejne dobre..... Już przestań bo się znudzą:-D
jurek1906
23-11-2007, 12:00
Szkoda tego oczka , ale co zrobic tak mialo byc.
Oczko by bylo gdyby natura inaczej skonstruowala slepowrona, wiec to do niej prosze skladac wnioski z pretensjami ;) ;)
Dzieki za komentarze!