Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Gospodarstwo-jesiennie
Zdjecie jest celowo ciemne ,mial byc klimat ,a czy jest ? Ocencie sami.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://imageshack.us)
Jacek Wrzesińsk
05-11-2007, 22:06
Ja jestem na tak! To HDR?
Ja odbieram je cool :), i fakt jest ciemne
Ładne.
Powiedziałabym takie zapraszające
do tego domku.
borregaard
05-11-2007, 23:28
B.ładne,podoba mi się...
Pzdr
Andrzej
Bardzo piękne i plastyczne. Stonowane, skromne. Ładna i nastrojowa winieta.
david555
06-11-2007, 00:04
Nie ukrywam, że jestem mile zaskoczony tym zdjęciem. Bardzo urokliwe. Ma smak.;)
Zdjecie jest celowo ciemne ,mial byc klimat ,a czy jest ?
ciemne jest tylko w rogach ;-)
środkiem świeci jak trzeba
moim zdaniem niezaprzeczalnie ma klimat
co do subiektywnych minusów: niebo nie ma koloru
powinno być szare, bure i ponure, ale jakiś kolorek mógłby tam musnąć
Marek-frotka
06-11-2007, 00:36
Zdjęcie ładne. Plus za kadr , sielankowy klimat , stonowane kolorki. Mały minusik za niebo - jakieś nienaturalne.
Bardzo malarskie foto - w takim ...tradycyjnym znaczeniu. Strasznie tam dużo tych popierdółek jest w obejściu...- jak to w skansenie;)
swietna fotka ,gratuluje ,niebo mnie nie przeszkadza
Dlam nie tez jest ok. Tylko tez, to niebo po lewej stronie troche psuje
cyrusvirus
06-11-2007, 13:13
Bardzo przyjemne zdjęcie. Dobrze skomponawane i bardzo spokojne. + ;)
Szybszy26
06-11-2007, 13:18
Zdjęcie super. Trochę mi przeszkadza winieta w dolnym lewym rogu, jest za ciemno.
Podoba mi się, klimat jest.
Ja jestem na tak! To HDR?
Nie, to nie HDR tlko kilka warstw filtrow.
Pozdro........
Bardzo malarskie foto - w takim ...tradycyjnym znaczeniu. Strasznie tam dużo tych popierdółek jest w obejściu...- jak to w skansenie;)
Male sprostowanie, to nie jest skansem tylko normalne gospodarstwo ,w ktorym mieszkaja ludzie.
Cala wioska jest z XVIIIw i wszystkie gospodarstwa sa w tym klimacie.
Pozdrawiam.
:-)
Dla mnie wszystko komponuje sie idealnie.
Własnie to niebo takie jakie jest, z całą resztą daje wrażenie niesamowitej naturalności.
ehhhh.... chciało by się tam chwile pomieszkać i tyłka nie ruszać przez parę dni ......
Fotka jest bomba !
ciemne jest tylko w rogach ;-)
środkiem świeci jak trzeba
moim zdaniem niezaprzeczalnie ma klimat
co do subiektywnych minusów: niebo nie ma koloru
powinno być szare, bure i ponure, ale jakiś kolorek mógłby tam musnąć
Po tym co sie naogladalem to narazie niba nie dotykam, zostawiam je lotnikom i BOMBLOWI.
:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Pozdro........
Widzę, że mnie tu wywołują... :)
A zdjęcie uważam za dobre, a momentami nawet świetne. Wolałbym co prawda mniej winiety z lewej strony (teraz jest na tyle szeroka, za zahacza o budynek), ale mówi się trudno i kocha się dalej. Również kadr - ponieważ ostatnio wzięło mnie na inne proporcje, dałbym szerzej po bokach, za to bardziej płasko (mniej dołu i może góry), ale tak też jest nieźle.
A samo niebo - no cóż, można sobie w ostateczności zrobić samemu. :)
Widzę, że mnie tu wywołują... :)
A zdjęcie uważam za dobre, a momentami nawet świetne. Wolałbym co prawda mniej winiety z lewej strony (teraz jest na tyle szeroka, za zahacza o budynek), ale mówi się trudno i kocha się dalej. Również kadr - ponieważ ostatnio wzięło mnie na inne proporcje, dałbym szerzej po bokach, za to bardziej płasko (mniej dołu i może góry), ale tak też jest nieźle.
A samo niebo - no cóż, można sobie w ostateczności zrobić samemu. :)
Tak, tak mozna sobie dorobic niebo samemu , tylko po korepetycjach u bombla.
:-)
Pozdrawiam.
Bajkowe a może raczej filmowe, z filmu kina familijnego (w pozytywnym słowa znaczeniu). Ciemne nie jest ale winieta, wydaje mi się, że go psuje.
Bajkowe a może raczej filmowe, z filmu kina familijnego (w pozytywnym słowa znaczeniu). Ciemne nie jest ale winieta, wydaje mi się, że go psuje.
A mi sie podoba z winieta :-) :-) :-)
Pozdro.............
A mi sie podoba z winieta :-) :-) :-)
Pozdro.............
mnie rowniez ,malo tego im dluzej tej fotce sie przygladam tym bardziej mi sie podoba