Zobacz pełną wersję : [ Przyroda ] Jednak krzyżówka??
Ciekawym czy ta kaczka, to zwykły kaczor, czy jakiś mniej pospolity?? bo już mnie raz zmyliła książka "Jaki to ptak" - teraz też: krakwa abo rożeniec tudzież jednak.. krzyżówka
Tylko bardzo prosze bez wycieczek personalnych w stronę pewnych znanych polityków. Jak się jeszcze okaże, co któryś z nich jest zarejestrowany na tym forum, to sprawe weźmie w "swoje ręce" admin/moderator i będzie jatka ;)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img223.imageshack.us/img223/8783/kaczka201cm3.jpg)
pozdrawiam
slicznie obrobiles te fotke -uznanie !
troche za mało przestrzeni za kaczką z prawej strony w porównaiu do lewej. Ale to tam takie moje głupotki wylane na klawiaturę...
B.ładne odbicie w wodzie
Młoda samica krzyżówki. Fajna fotka!
przepraszam mialem na myśli samiczke:oops:
dziękuje i pozdrawiam
Marta Baranowska
31-10-2007, 23:07
Podoba mi sie.fajne kolory, przemyslany kadr
Witaj.
Nie jestem specem od obróbki, ale jak na moje oko całkiem nieźle prezentuje się ta kaczuszka pod tym względem- no gdyby jeszcze kuperek dokończyć, by dopełnić całości. Tak poza tym, to wydaje mi się, że perspektywa jest deczko zbyt wysoka. T_P_
Witaj.
Nie jestem specem od obróbki, ale jak na moje oko całkiem nieźle prezentuje się ta kaczuszka pod tym względem- no gdyby jeszcze kuperek dokończyć, by dopełnić całości. Tak poza tym, to wydaje mi się, że perspektywa jest deczko zbyt wysoka. T_P_
że się przepalił kuperek? no trudno się nie zgodzić :(
Kadrowanie?? obracalem monitorem, stawalem na głowie.. tak mi zagrało ale każda sugestia mile czytana.
pozdrawiam
że się przepalił kuperek? no trudno się nie zgodzić :(
Kadrowanie?? obracalem monitorem, stawalem na głowie.. tak mi zagrało ale każda sugestia mile czytana.
pozdrawiam
co, jak co, ale błysk w oczku jest :wink:. Pozdrawiam T_P_
borregaard
01-11-2007, 08:13
Fajna ptica..z tyłu troszku ciasnawo,ale akurat dla mnie to nie wada...:-D
Przynajmiej jasno i wyrażnie określony kierunek ma ta kaczka..... z góry na dół...kadru. :-D
Pzdr
Andrzej
biker karlos
01-11-2007, 12:08
robiles z polarem, ze nie ma odbic w wodzie i ladnie nozke widac ???
robiles z polarem, ze nie ma odbic w wodzie i ladnie nozke widac ???
Bez kołowego. Czasami wystarczy odpowiednik kąt i praktycznie odbicia są niezauważalne. W przypadku tego zdjęcia byłoby prawdopodobnie nawet lepiej gdyby wspomniane "odbicia" były.
pozdrawiam
ładna jakość, przyjemnie sie ogląda. Szkoda, że nie obniżyłeś perspektywy ;)