Zobacz pełną wersję : [ Glamour/Beauty ] Malgosia i osobowy do Koluszek :)
Witam :)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img221.imageshack.us/img221/4668/gosxd3.jpg)
byś pan poprawił ten tor, zwłaszcza jak już gdzie indziej się czepnęli :p zamysł fotki i ogólny odbiór myślę na + :-)
leniwy jestem strasznie i misie nie chce , kiedys sie wezme :) a nie o torze ....
fotoGRAFIK
31-10-2007, 01:37
Fajna, obrobić trzeba teraz
poczekaj jeszcze troche...jeszzce trochę...no i uśmiech :)
fast_fashion
31-10-2007, 10:59
pani nie bała się wpaść pod pociąg? Fotka chyba była na szybcika? heheh
pani nie bała się wpaść pod pociąg? Fotka chyba była na szybcika? heheh
z dwoch fotek bylo robione...niestety widac to :)...sama pani bardzo ladne..niestety czasem trzeba sie troszke bardziej pomeczyc....warto
ALE ta Pani ma DUUUUUŻŻŻŻEEE .... buty. Bardzo podobaja mi sie jej duuuże buty.
Świetny przepis jak pozbyć się żony.... Kochanie stań tu ładnie a ja Ci zrobię zdjęcie :)
ale generalnie na plus ,mimo ze zmanipulowane ? !
fotouśmieszek
09-11-2007, 12:58
maszynista zbaraniał...sytuacja jakos na sile zaaranzowana ze szkoda dla modelki. jakas taka chylkiem i zgarbiona.. nowa kategoria reportaz glamour:?;))))
Bardzo ładna modelka :)
Foto mi sie podoba .
z dwoch fotek bylo robione...niestety widac to :)...sama pani bardzo ladne..niestety czasem trzeba sie troszke bardziej pomeczyc....warto
Po czym to widzisz? Bo ja mam wrażenie, że to nie jest manipulacja, ale niech się autor wypowie.
Po czym to widzisz? Bo ja mam wrażenie, że to nie jest manipulacja, ale niech się autor wypowie.
Prawy tor w PD...
dobry pomysł
dobrze zagrany
osobiście zrezygnowałby z butów i słupów
zakłócają mi odbiór
szczebrzeszyn
22-11-2007, 18:29
łooooo ciekawie ciekawie mam nadzieje ze Pani sie nic nie stało :)
oczywiscie ze taka scene nalezy pstryknac z dwoch fotek , niebezpieczenstwo i tak jest spore , pociag pedzi z predkoscia ok 100 km/h .
pierwsza fotka , statyw , 100-300 , preselekcja przyslony , ostrzenie na modelke , nastepnie przejscie na manual , przestawienie AF na MF i wyczekiwanie na pociag , trzy szybkie zdjecia i rownie szybka ucieczka
rzeczywicie na torze widac , ze sie nie pokrywa ... mozna to by bylo poprawic oczywiscie ale teraz to w zasadzie po co :)
pozdrawiam,
Kordian d70
22-11-2007, 22:01
fajny pomysl wyszopuj ten PD i bedzie spoko, pomyslane
Ona jest Sprite czy pragnienie? :) Pytanie oczywiscie retoryczne. Chociaz kto wie ...
oczywiscie ze taka scene nalezy pstryknac z dwoch fotek , niebezpieczenstwo i tak jest spore , pociag pedzi z predkoscia ok 100 km/h .
pierwsza fotka , statyw , 100-300 , preselekcja przyslony , ostrzenie na modelke , nastepnie przejscie na manual , przestawienie AF na MF i wyczekiwanie na pociag , trzy szybkie zdjecia i rownie szybka ucieczka
rzeczywicie na torze widac , ze sie nie pokrywa ... mozna to by bylo poprawic oczywiscie ale teraz to w zasadzie po co :)
pozdrawiam,
O Ty spryciarzu!
Ale "zdrowa" ta modelka :)
Bardzo fajna "składanka", ten tor razi tylko jak się mocno wpatrzeć, da się poprawić. Sklejane w PS? Bo chyba CS3 ma taką funkcję, ale jeszcze nie próbowałem.