Zobacz pełną wersję : Poszukiwana instrukcja PL do D70
Witam.
Jak w tytule. Jesli miałby ktoś podrzucić pdf-a lub jakiegoś linka bedę bardzo wdzięczny ...
Pozdrawiam.
david555
26-10-2007, 01:52
Witam.
Jak w tytule. Jesli miałby ktoś podrzucić pdf-a lub jakiegoś linka bedę bardzo wdzięczny ...
Pozdrawiam.
Na tym FORUM nie znajdziesz rzeczy nielegalnych. Wymień obcojęzyczną instrukcję na instrukcję polską w NIKON-POLSKA.
Czasami smiesza mnie takie rzeczy jak nielegalne instrukcje .... moim zdaniem sama firma nikon powinna udostepniac to na swojej stronie ... no nic dzieki za rade ... A wymienia mi ??
to skoro ciebie takie rzeczy śmieszą to gratuluję poczucia humoru. Wielokrotnie na forum poruszany był temat instrukcji i jej legalności.
Sebastiann
26-10-2007, 09:43
Smieszą, nie śmieszą ale takie prawo jest i tyle. D70 nie jest porodukowany wiec NP - o ile sobie przypominam - dadzą Ci instr PL za darmo.
pozdrawiam
edit: normalnie thor88 w tym samym czasie o tym samym pomyśleliśmy:D
Na tym FORUM nie znajdziesz rzeczy nielegalnych.
Wielokrotnie na forum poruszany był temat instrukcji i jej legalności.
Smieszą, nie śmieszą ale takie prawo jest i tyle.
A czy autor wątku gdziekolwiek napisał, że chce instrukcję wydaną przez Nikon Polska sp. z o.o. ? On chce jakąś polską instrukcję, czemu zaraz zakładacie, że chce ją ukraść?
W Polsce zawsze patrzy się na każdego jak na złodzieja :) Zmieńmy to :)
Sebastiann
26-10-2007, 10:15
Pebees a czy istnieje jakakolwiek legalna wersja instr w PDF w języku polskim? Nie.
No chyba ze wiesz ze ktoś inny niż NP wydaje również legalnie polska wersje w formie elektronicznej:)
Nikt nie zarzuca koledze, iż chce ją ukraść tylko został on poinformowany że po prostu jeśli ktoś takie coś udostępnia to najnormalniej w życiu łamie prawo. A czy polityka NP jest ok czy nie to już chyba nie raz była o tym dyskusja:)
W Polsce zawsze patrzy się na każdego jak na złodzieja :) Zmieńmy to :)
ps:) ja tam spojrzałem na kolegę jak na osobę, która zadała pytanie czy takie coś istnieje ;) i na osobę która otrzymała odpowiedz:)
Pozdrawiam:)
No to wszystko już wiadomo :) Zamykamy :)